Nieuwe chef-kok en maître restaurant O Mundo

1 september 2017 | Roy Spijker

Per 1 september wordt de scepter in de keuken van Michelinster restaurant O Mundo in Wageningen overgedragen door Chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt aan Souschef Jonathan Veldhuizen. Dennis, die in totaal dertien jaar in dienst was bij O Mundo, zegt toe te zijn aan iets nieuws. Hij werkte zichzelf binnen het restaurant op van Chef de Partie tot Souschef en van Souschef tot Chef-kok/directeur.

Jonathan Veldhuizen is een geboren culinair talent, werkt sinds enkele jaren als Souschef van Dennis en is enorm gedreven om in Restaurant O Mundo de kwaliteit te waarborgen en de stijgende lijn te handhaven c.q. versterken. “Ik ben toe aan een volgende stap en ben ontzettend blij met deze uitdaging om als Chef- kok in Restaurant O Mundo te werken.”, aldus Jonathan Veldhuizen.

Ook start Jurriën van Hierden als de nieuwe Maître bij O Mundo. Jurriën werkt al geruime tijd als assistent Maître in Restaurant O Mundo, dus is zeker geen onbekend gezicht. Hij neemt het stokje over van Yvo Kwak, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

Van Hierden is een geboren horecaman. Zijn ouders runden een succesvolle horecaonderneming in Lunteren en zo groeide hij op met gastvrijheid. Zijn liefde voor wijnen en gastronomie is ontstaan tijdens zijn werkzaamheden bij Hotel De Sterrenberg, waar hij leiding gaf in restaurant Timber. "Ik zie er naar om met Jonathan samen te werken en de kwaliteit van de gastbeleving te waarborgen", aldus Jurriën.

Jaap Venendaal, directeur van Hotel de Wereld en Restaurant O Mundo, is enthousiast. "Van deze twee jonge toppers binnen de culinaire arena hebben wij hoge verwachtingen."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: