Nieuwe chef-kok en maître restaurant O Mundo

1 september 2017 | Roy Spijker

Per 1 september wordt de scepter in de keuken van Michelinster restaurant O Mundo in Wageningen overgedragen door Chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt aan Souschef Jonathan Veldhuizen. Dennis, die in totaal dertien jaar in dienst was bij O Mundo, zegt toe te zijn aan iets nieuws. Hij werkte zichzelf binnen het restaurant op van Chef de Partie tot Souschef en van Souschef tot Chef-kok/directeur.

Jonathan Veldhuizen is een geboren culinair talent, werkt sinds enkele jaren als Souschef van Dennis en is enorm gedreven om in Restaurant O Mundo de kwaliteit te waarborgen en de stijgende lijn te handhaven c.q. versterken. “Ik ben toe aan een volgende stap en ben ontzettend blij met deze uitdaging om als Chef- kok in Restaurant O Mundo te werken.”, aldus Jonathan Veldhuizen.

Ook start Jurriën van Hierden als de nieuwe Maître bij O Mundo. Jurriën werkt al geruime tijd als assistent Maître in Restaurant O Mundo, dus is zeker geen onbekend gezicht. Hij neemt het stokje over van Yvo Kwak, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

Van Hierden is een geboren horecaman. Zijn ouders runden een succesvolle horecaonderneming in Lunteren en zo groeide hij op met gastvrijheid. Zijn liefde voor wijnen en gastronomie is ontstaan tijdens zijn werkzaamheden bij Hotel De Sterrenberg, waar hij leiding gaf in restaurant Timber. "Ik zie er naar om met Jonathan samen te werken en de kwaliteit van de gastbeleving te waarborgen", aldus Jurriën.

Jaap Venendaal, directeur van Hotel de Wereld en Restaurant O Mundo, is enthousiast. "Van deze twee jonge toppers binnen de culinaire arena hebben wij hoge verwachtingen."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: