Nieuwe chef-kok en maître restaurant O Mundo

1 september 2017 | Roy Spijker

Per 1 september wordt de scepter in de keuken van Michelinster restaurant O Mundo in Wageningen overgedragen door Chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt aan Souschef Jonathan Veldhuizen. Dennis, die in totaal dertien jaar in dienst was bij O Mundo, zegt toe te zijn aan iets nieuws. Hij werkte zichzelf binnen het restaurant op van Chef de Partie tot Souschef en van Souschef tot Chef-kok/directeur.

Jonathan Veldhuizen is een geboren culinair talent, werkt sinds enkele jaren als Souschef van Dennis en is enorm gedreven om in Restaurant O Mundo de kwaliteit te waarborgen en de stijgende lijn te handhaven c.q. versterken. “Ik ben toe aan een volgende stap en ben ontzettend blij met deze uitdaging om als Chef- kok in Restaurant O Mundo te werken.”, aldus Jonathan Veldhuizen.

Ook start Jurriën van Hierden als de nieuwe Maître bij O Mundo. Jurriën werkt al geruime tijd als assistent Maître in Restaurant O Mundo, dus is zeker geen onbekend gezicht. Hij neemt het stokje over van Yvo Kwak, die een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

Van Hierden is een geboren horecaman. Zijn ouders runden een succesvolle horecaonderneming in Lunteren en zo groeide hij op met gastvrijheid. Zijn liefde voor wijnen en gastronomie is ontstaan tijdens zijn werkzaamheden bij Hotel De Sterrenberg, waar hij leiding gaf in restaurant Timber. "Ik zie er naar om met Jonathan samen te werken en de kwaliteit van de gastbeleving te waarborgen", aldus Jurriën.

Jaap Venendaal, directeur van Hotel de Wereld en Restaurant O Mundo, is enthousiast. "Van deze twee jonge toppers binnen de culinaire arena hebben wij hoge verwachtingen."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: