Nieuwe chef Hotel Holland Inn is 'mosselspecialist'

30 juni 2009
Nieuwe chef Hotel Holland Inn is 'mosselspecialist'

Hotel Holland Inn is klaar voor het Mosselseizoen dat volgende week van start gaat. Met een nieuwe kok, in de persoon van Albert van der Linde, gooit het hotel het over een andere boeg. De 23-jarige kok heeft zestien jaar in Zeeland gewoond, waar hij acht jaar werkte in de horeca en zich daar het bereiden van verschillende visspecialiteiten eigen maakte. Geboren in Wolvega, verhuisde Van der Linde zestien jaar geleden naar Zeeland. In de keuken van het restaurant van zijn moeder leerde hij de eerste kneepjes van het koksvak. Terug in Wolvega, brengt hij de viskeuken over naar hier. "Mosselen zijn een echte Zeeuwse traditie", legt de chef uit. "Ieder restaurant in Zeeland heeft zijn eigen specialiteit".

Van der Linde werkte bij diverse horecagelegenheden en kent daardoor diverse bereidingswijzen die hij bij Holland Inn in de praktijk gaat brengen. "We gaan kijken of het hier aanslaat", geeft hij aan. Gezien de positieve geluiden die hij en zijn werkgever Piet Kromkamp nu al horen, lijkt hem dat geen probleem te worden.


"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/nieuwe-chef-hotel-holland-inn-is-mosselspecialist/

Overig nieuws