Nieuwe bezorgservice gaat strijd aan met bestaande apps

30 mei 2017 | Thijs Jacobs

De zojuist gelanceerde bezorgservice Dayli biedt particulieren en bedrijven de mogelijkheid om nooit meer zelf te koken, elke dag eten te bestellen en toch gezond en gevarieerd te eten zonder de hoofdprijs te betalen.

Gezond en goedkoop

Deze belofte wil de 22-jarige Thijl Klerkx waarmaken Via de Dayli-app kun je iedere dag uit drie maaltijden kiezen die voor 10 euro binnen 20 minuten warm worden bezorgd.    

Thijl is geen onbekende in de foodbusiness. Zeven jaar geleden richtte hij als 15-jarige ondernemer de eerste bezorgservice voor biologische boodschappen in Nederland op. Tijdens de vijf jaar die hij daarna als consultant voor diverse multinationals werkte, schoten de bezorgdiensten als paddenstoelen uit de grond. Nog steeds is er niet een die snel en voor een betaalbare prijs een normale voedzame maaltijd bezorgt. Voor Thijl reden genoeg om Dayli te beginnen.

Eigen vermogen

Thijl is zo overtuigd van Dayli dat hij niet op investeerders heeft gewacht en ook geen crowdfundcampagne is gestart. Hij heeft zijn eigen vermogen in de ontwikkeling van de app, in de keuken en in de voorraad gestoken.    

Geen goede bezorgdienst

"Ik kon maar niet begrijpen waarom er nog steeds geen goede bezorgdienst was voor een simpele en voedzame maaltijd. Vandaar dat ik al mijn spaargeld in Dayli heb gestoken om het op te nemen tegen de miljoenenbedrijven Thuisbezorgd, Ubereats, Foodora en Deliveroo.”  

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Ondernemen Column David Bakker
Column: Haal die laptopzombie binnen!

Het aantal flexibele werknemers is de afgelopen vijftien jaar toegenomen van 1,1 miljoen naar bijna 2 miljoen. Het aantal zzp’ers groeide van ruim 630 duizend in 2003 naar 1,1 miljoen in 2018. Dat meldde het CBS vorige maand. Dat zijn ruim drie miljoen potentiele gasten. Steeds meer zelfsta...

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Personalia Culinair Michelin
Sterrenchef-kok André van Doorn neemt afscheid van Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 neemt SVH Meesterkok André van Doorn na 17 jaar afscheid van Kasteel Heemstede. De talentvolle chef Ollie Schuiling, nu nog werkzaam als keukenchef bij Schloss Schauenstein (*) neemt de scepter in de keuken van hem over. Samen met ondernemer Frans den Boer wordt ...

Internationaal
Europa’s eerste onderwaterrestaurant geopend aan Noorse zuidkust

Het woord ‘Under’ betekent zowel 'onder’ als ‘wonder’ in het Noors. Beide woorden komen tot zijn recht bij het eerste onderwaterrestaurant van Europa, dat op 20 maart 2019 haar deuren opende. Het 34 meter lange gebouw in de vorm van een monoliet is ontworpen door he...

Interview Bocuse d'Or
Soenil Bahadoer nieuwe voorzitter Bocuse d'Or Nederland

Tweesterrenchef Soenil Bahadoer volgt per 1 april driesterrenchef Jonnie Boer op als bestuursvoorzitter van Bocuse d'Or Nederland. De Patron Cuisinier van restaurant De Lindehof is trots op zijn benoeming en spreekt zijn ambities uit. "De gastronomie in Nederland ontwikkelt zich razendsnel....

Culinair Michelin Wijn
Edger Groeneveld geslaagd voor Meesterproef SVH Wijnmeester

Op woensdag 20 maart 2019 is Edger Groeneveld, Sommelier bij Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Wijnmeester. Na zijn inauguratie mag Edger als 35ste SVH Wijnmeester toetreden tot de SVH Meesterfamilie. Tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje wordt daarmee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: