Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort

20 juni 2014 |
Nieuw restaurant van Princess Hotel Amersfoort<

Vanaf 1 juli kan het concept van Restaurant Smaakmakers ook beleefd worden in Amersfoort. Het idee is 'drie-restaurants-in-één', waarbij
gasten kunnen kiezen uit drie culinaire niveaus met bijbehorende prijscategorieën.

Signature dishes
Met veel aandacht voor de seizoenen wordt de kaart door de chef-kok samengesteld. Er is zelfs een samenwerking met een diëtiste die 'Signature dishes' aanlevert en gerechten bereidt met focus op gezondheid & smaak.

Princess Hotel
Restaurant Smaakmakers is onderdeel van Princess Hotel Amersfoort. Het hotel ligt aan de Stichtse Rotonde, verscholen tussen de bomen. Van de buitenkant kan je niet direct zien hoe bijzonder deze plek is, maar eenmaal binnen wordt het al snel duidelijk dat het sfeervolle restaurant uniek is door het prachtige uitzicht op de tuin. Bij mooi weer staat het terras uit en er is een overdekte loungehoek.
Restaurant Smaakmaakers is zeven dagen per week geopend. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid diner maar ook voor een snelle lunch of een drankje op het terras.

Mirjam Reitsma
“Onze leestafel nodigt uit om met een goede kop koffie de krant te lezen of wat te werken, we hebben overal gratis WIFI. Ook voor grote groepen heeft het restaurant veel mogelijkheden”, aldus Mirjam Reitsma, Operations Manager Princess Hotel Amersfoort.

“Een nieuwe naam voor ons restaurant zal ongetwijfeld mensen nieuwsgierig maken. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om zelf te ervaren hoe ontspannen het hier is. Niets fijners dan in deze groene ambiance te genieten van de kookkunsten en de gastvrijheid die ons team biedt!”

Over Princess Hotel Collection
Princess Hotel Amersfoort (tot 1 juli 2014 Golden Tulip Amersfoort) is onderdeel van Princess Hotel Collection, de spiksplinternieuwe hotelformule waarbij inmiddels 7 hotels zijn aangesloten.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: