Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal

11 augustus 2014
Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal

Afgelopen vrijdag opende het nieuwe restaurant Full Moon Express haar deuren in het Haagsche China Town. Een nieuw concept van de horecafamilie Kwok
dat sinds vrijdag gevestigd is tegenover de Full Moon aan de Gedempte Burgwal. Full Moon is met zijn authentieke en verse Aziatische gerechten al 30 jaar een begrip in Den Haag. Om de opening van Full Moon Express te vieren, is vanaf vandaag een speciale openingsdeal bij Groupon te koop zodat consumenten kennis kunnen maken met het nieuwe concept in Den Haag.

*Snel en betaalbaar*
Met het nieuwe Full Moon Express, gevestigd tegenover Full Moon aan de Gedempte Burgwal, richten de ondernemers zich op consumenten die snel en betaalbaar van een verse Aziatische maaltijd willen genieten. Klanten bestellen hun wok-, grill-,noodle- of Teppanyakigerecht aan de balie en zien daarna live hoe het gerecht wordt bereid door de Chinese koks. Het restaurant heeft een modern interieur en biedt verschillende zitplekken aan, zoals de ‘theetuin’ en de ‘loungehoek’.

*Groupon-deal*
Om klanten bekend te maken met het nieuwe concept van Full Moon Express biedt het restaurant vanaf vandaag een deal aan op Groupon. Met een Groupon-voucher kunnen klanten kiezen uit de 21 gerechten die bij het restaurant op de kaart staan voor €9,95 voor twee personen of €19 voor vier personen. Zodoende maken zij kennis met het menu van Full Moon Express in de Haagsche China Town.

*Chinees-Haagsch familiebedrijf*
Restaurant Full Moon en het nieuwe Full Moon Express zijn opgericht door Iu Fai Kwok. Een Chinese horecaondernemer die al 30 jaar in het vak zit. Sinds drie jaar runt hij Full Moon in Den Haag en daar hoort nu ook Full Moon Express bij. Voor de restaurants haalt hij chef koks speciaal uit China naar Nederland, zodat de klanten kunnen genieten van authentieke gerechten. De hele familie Kwok is betrokken bij de restaurants, zoons Chi Fung en Chi Ho spelen een grote rol in het bedrijf en hielpen hun vader ook in het uitwerken van het nieuwe concept. Iu Fai Kwok licht toe: "Met onze restaurants willen wij de hele straat nieuw elan geven en Hagenezen laten genieten van echte, verse Kantonese en Japanse gerechten. Of zij nu zin hebben in een snelle maaltijd of uitgebreid willen tafelen, bij ons kunnen ze terecht."

*Verdere uitbreiding*
Vanaf september opent er een derde restaurant in de Full Moon-keten, namelijk ‘Full Moon City’. Met dit restaurant richt de familie zich op het luxere segment, waarbij onder andere privé-kamers voor zakelijke- en privéaangelegenheden beschikbaar worden. Het menu van Full Moon City bestaat voornamelijk uit dim sum en vis- en zeevruchtgerechten. Evenals de andere twee restaurants is Full Moon City gevestigd aan de Gedempte Burgwal in Den Haag, boven Full Moon Express.

~Christel Tuin~

Overig nieuws