Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal

11 augustus 2014 |
Nieuw restaurant Den Haag viert opening met Groupon-deal<

Afgelopen vrijdag opende het nieuwe restaurant Full Moon Express haar deuren in het Haagsche China Town. Een nieuw concept van de horecafamilie Kwok
dat sinds vrijdag gevestigd is tegenover de Full Moon aan de Gedempte Burgwal. Full Moon is met zijn authentieke en verse Aziatische gerechten al 30 jaar een begrip in Den Haag. Om de opening van Full Moon Express te vieren, is vanaf vandaag een speciale openingsdeal bij Groupon te koop zodat consumenten kennis kunnen maken met het nieuwe concept in Den Haag.

Snel en betaalbaar
Met het nieuwe Full Moon Express, gevestigd tegenover Full Moon aan de Gedempte Burgwal, richten de ondernemers zich op consumenten die snel en betaalbaar van een verse Aziatische maaltijd willen genieten. Klanten bestellen hun wok-, grill-,noodle- of Teppanyakigerecht aan de balie en zien daarna live hoe het gerecht wordt bereid door de Chinese koks. Het restaurant heeft een modern interieur en biedt verschillende zitplekken aan, zoals de ‘theetuin’ en de ‘loungehoek’.

Groupon-deal
Om klanten bekend te maken met het nieuwe concept van Full Moon Express biedt het restaurant vanaf vandaag een deal aan op Groupon. Met een Groupon-voucher kunnen klanten kiezen uit de 21 gerechten die bij het restaurant op de kaart staan voor €9,95 voor twee personen of €19 voor vier personen. Zodoende maken zij kennis met het menu van Full Moon Express in de Haagsche China Town.

Chinees-Haagsch familiebedrijf
Restaurant Full Moon en het nieuwe Full Moon Express zijn opgericht door Iu Fai Kwok. Een Chinese horecaondernemer die al 30 jaar in het vak zit. Sinds drie jaar runt hij Full Moon in Den Haag en daar hoort nu ook Full Moon Express bij. Voor de restaurants haalt hij chef koks speciaal uit China naar Nederland, zodat de klanten kunnen genieten van authentieke gerechten. De hele familie Kwok is betrokken bij de restaurants, zoons Chi Fung en Chi Ho spelen een grote rol in het bedrijf en hielpen hun vader ook in het uitwerken van het nieuwe concept. Iu Fai Kwok licht toe: "Met onze restaurants willen wij de hele straat nieuw elan geven en Hagenezen laten genieten van echte, verse Kantonese en Japanse gerechten. Of zij nu zin hebben in een snelle maaltijd of uitgebreid willen tafelen, bij ons kunnen ze terecht."

Verdere uitbreiding
Vanaf september opent er een derde restaurant in de Full Moon-keten, namelijk ‘Full Moon City’. Met dit restaurant richt de familie zich op het luxere segment, waarbij onder andere privé-kamers voor zakelijke- en privéaangelegenheden beschikbaar worden. Het menu van Full Moon City bestaat voornamelijk uit dim sum en vis- en zeevruchtgerechten. Evenals de andere twee restaurants is Full Moon City gevestigd aan de Gedempte Burgwal in Den Haag, boven Full Moon Express.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: