Nieuw interieur voor Blender

18 april 2013
Nieuw interieur voor Blender

Restaurant Blender in Rotterdam opent binnenkort met een nieuw interieur en een vernieuwde menukaart. Onlangs werd Blender op de criteria gastvrijheid, deurbeleid en sfeer door het
Panel Deurbeleid uitgeroepen tot meest gastvrije horecagelegenheid van Rotterdam. Nationale en internationale trends op het horecagebied houden het management van Blender scherp.

*Interieur*
“Het nieuwe interieur van het restaurant ademt een vintage en retro stijl, maar dan in een Blenderjasje. Dat wil zeggen dat ook het interieur een mix is van verschillende stijlen, waarbij robuust hout wordt afgewisseld met industriële lampen en design stoelen. De nieuwe wall-art geeft een knipoog aan het geheel. Onze gasten worden nu vermaakt met verschillende quotes, die onlosmakelijk verbonden zijn met het alles in één concept van Blender”, aldus Stefanie Prince algemeen manager Blender over het nieuwe interieur.

*Menukaart*
Er zijn diverse gerechten op de nieuwe menukaart te vinden. Uiteenlopend van oesters tot een langzaam gegaarde ossenhaas met een crème van zoete aardappel. Voor ieder wat wils.

~Maud Vissers~

Overig nieuws