Nieuw in Rotterdam: The Suicide Club

30 april 2015 |
Nieuw in Rotterdam: The Suicide Club<

Ondernemers in Rotterdam weten van geen ophouden. Half juni opent alweer een nieuw horecaconcept zijn deuren: The Suicide Club. In
deze zaak komen volgens de ondernemers oprechte passie voor eten, drinken, mode, kunst en muziek samen. De club heeft een bijzondere locatie: het dak van Het Groothandelsgebouw.

Keuken open tot 12 uur 's nachts
De keuken van The Suicide Club is doordeweeks tot 12 uur ‘s nachts geopend en in het weekend tot 1 uur 's nachts. Chef-kok Marnix Benschop zet een menu neer dat volgens de Club bestaat uit kleine, spannende en sexy gerechten, bedacht om te delen. ‘Afrodisiacs’ vormen een rode draad in de gerechtjes. Denk aan een dessert van chocolade, zwarte miso, kersen en sechuan peper. Gedurende de dag gaat de muziek langzaam iets harder. Op het inifinity-podium
dansen gasten letterlijk op de rand van de Club en voelt de bezoeker zich 'on top of the world'.

Dakterras
In de zomer opent The Suicide Club het dakterras waar de ingrediënten; cocktails, zon, (live) muziek en zeefruit van de BBQ worden gemixt tot een geheel dat volgens de ondernemers niet zou misstaan in wereldsteden
als New York, Tokyo of Istanbul.

Modieuze bedrijfskleding
Het team van de nieuwe Rotterdamse Club wordt aangekleed door de jonge modeontwerper Jasna Rokegem. The Suicide Club dames worden gekleed in een variatie op de jurk waar Jasna de Boijmans Future of Fashion Award 2014/2015 mee won.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: