Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem

9 juni 2015
Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem

De nieuwste vestiging van Anne&Max komt in Arnhem. In deze stad heeft Anne&Max een mooi hoekpand gevonden met grote ramen en een uitgebreid terras,
gelegen aan één van de mooiste pleinen. Voor de nieuwe vestiging zoekt Anne&Max een bij de stad betrokken en gedreven franchisenemer.

*Huiskamer in de stad*
Anne&Max is een huiskamer in de stad en een bewezen formule die richt zich op ontbijt, koffie, lunch,
high-tea en borrel. De formule onderscheidt zich door middel van goede service, kwalitatieve producten, sterke communicatie en een authentieke uitstraling. Elke vestiging van Anne&Max wordt aan de hand van de lokale situatie door een ontwerper ingericht zodat er een unieke locatie ontstaat waarin het Anne&Max concept duidelijk herkenbaar is.

*Sterk en lokaal ondernemerschap*
Er zijn nu vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden en Utrecht en binnenkort dus ook in Arnhem. Elk jaar groeit Anne&Max samen met lokale ondernemers gestaag verder. De samenwerking met franchisenemers bevalt het bedrijf uitstekend. "Het succes wordt bepaald door de combinatie van goede locaties, een duidelijk –en onderscheidend herkenbaar concept én sterk lokaal ondernemerschap", aldus Wobbe van Zoelen, eigenaar van Anne&Max.

*Groeien in grote steden*
De formule wil groeien in de grote steden van Nederland en wil zich vestigen in authentieke (hoek)panden. Dit jaar zal Anne&Max nog verschillende locaties openen. Voor de locatie in Arnhem is Anne&Max op zoek naar een gedreven ondernemer met kennis van de lokale markt. Een ervaren horecaman of -vrouw die weet wat gastvrijheid is en actief mee wil groeien
met het succes van Anne&Max.

Overig nieuws