Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem

9 juni 2015 |
Nieuw filiaal Anne&Max in Arnhem<

De nieuwste vestiging van Anne&Max komt in Arnhem. In deze stad heeft Anne&Max een mooi hoekpand gevonden met grote ramen en een uitgebreid terras,
gelegen aan één van de mooiste pleinen. Voor de nieuwe vestiging zoekt Anne&Max een bij de stad betrokken en gedreven franchisenemer.

Huiskamer in de stad
Anne&Max is een huiskamer in de stad en een bewezen formule die richt zich op ontbijt, koffie, lunch,
high-tea en borrel. De formule onderscheidt zich door middel van goede service, kwalitatieve producten, sterke communicatie en een authentieke uitstraling. Elke vestiging van Anne&Max wordt aan de hand van de lokale situatie door een ontwerper ingericht zodat er een unieke locatie ontstaat waarin het Anne&Max concept duidelijk herkenbaar is.

Sterk en lokaal ondernemerschap
Er zijn nu vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Leiden en Utrecht en binnenkort dus ook in Arnhem. Elk jaar groeit Anne&Max samen met lokale ondernemers gestaag verder. De samenwerking met franchisenemers bevalt het bedrijf uitstekend. "Het succes wordt bepaald door de combinatie van goede locaties, een duidelijk –en onderscheidend herkenbaar concept én sterk lokaal ondernemerschap", aldus Wobbe van Zoelen, eigenaar van Anne&Max.

Groeien in grote steden
De formule wil groeien in de grote steden van Nederland en wil zich vestigen in authentieke (hoek)panden. Dit jaar zal Anne&Max nog verschillende locaties openen. Voor de locatie in Arnhem is Anne&Max op zoek naar een gedreven ondernemer met kennis van de lokale markt. Een ervaren horecaman of -vrouw die weet wat gastvrijheid is en actief mee wil groeien
met het succes van Anne&Max.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: