Nieuw: de tunasteak burger

13 oktober 2015 |
Nieuw: de tunasteak burger<

De Burger Club in Rotterdam presenteert de nieuwe menukaart met nieuwe burgers: de Dirty Burger, drie Gourmet Burgers en
de Tunasteak Burger. Maar
er is meer nieuws. De Burger Club opent vanaf deze week ook haar deuren voor de lunch.

Foto: De Tunasteak Burger

Primeur: De Tunasteak Burger
De Burger Club varieert niet alleen met de samenstelling van de gerechten, maar is naar eigen zeggen ook altijd op zoek naar verrassende nieuwe ingrediënten. Nieuw op de kaart zijn de Gourmet Burgers met keuze uit drie soorten vlees (MRIJ, Iberico en Wagyu) aangevuld met gegrilde artisjok, gegrilde rode paprika, cream cheese, zwarte olijven, Iberico ham en/of boeren brie. De Dirty Burger is de stoere burger van de nieuwe menukaart. Een sappige burger met cream cheese, sla, pancetta, Irish Cheddar, augurk, rode ui, tomaat, een spiegelei, ketchup en mosterd. Daarnaast heeft de Burger Club de Rotterdamse primeur: de Tunasteak Burger. Deze 150 gram sashimi tonijnsteak van Schmidt Zeevis is de niet-bedreigde Yellow Fin die op verantwoorde wijze wordt gevangen in de Filipijnen en Sri Lanka. Bij de Burger Club wordt de Tunasteak Burger geserveerd met sla, wakame en wasabi mayonaise.



Perfecte burger-drankcombo’s
Bij een goede sappige burger hoort een fijn glas wijn of een goede G&T. Op de kaart staan tien soorten gin waaronder Loopuyt, Bobby’s, VL92 en het Duitse Monkey 47. Daarnaast staan er wijnen op de kaart uit Spanje, Argentinië, Frankrijk en Chili die zich perfect lenen in combinaties met de diverse burgers. Gasten die liever een alcoholvrij drankje combineren met een burger hebben de keuze uit biologische frisdrank van fritz-kola. Deze is toegevoegd aan de kaart.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Chefs Culinair
Nieuwe docu-serie met Nederlandse sterrenchefs

De kook-tv-zender njam! lanceert op de Nederlandse televisie een unieke serie over Nederlandse sterrenchefs: De Sterrenkaart. De serie trapt af op zondag 1 maart met de eerste aflevering met Joris Bijdendijk, chefkok van het veelgelauwerde restaurant RIJKS. Mix van chefs In elke aflevering sta...

Bier Achtergronden
Alcoholvrij bier en speciaalbier voor tiende jaar op rij in de lift

De consumptie van speciaalbier en alcoholvrij bier laat voor het tiende jaar op rij groei zien. Pils blijft veruit de grootste biercategorie en is net zoals de totale markt stabiel ten opzichte van 2018. Consumenten variëren tegenwoordig veel meer in hun bierkeuze. Speciaalbier is in vele smake...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: