Moeke breidt uit

31 januari 2019 | Thijs Jacobs

Moeke, bar & keuken, is een eigentijds grandcafé met een huiselijke uitstraling. Een ontspannen plek waar je wordt verwend en echt thuiskomt bij Moeke. Inmiddels zijn er 5 Moekes verspreid over het land en worden dit jaar meerdere steden verrijkt met een Moeke, waaronder Ede en Scheveningen.

Moeke’s menu

Bij Moeke is iedereen de hele dag en avond welkom. Alleen, met vrienden, collega’s of met de hele familie. Het grandcafé serveert smaakvolle gerechten die voor iedereen herkenbaar zijn. Typische Moeke gerechten zijn Moeke’s allergrootste schnitzel en de Moeke burger. Liefhebbers komen terug voor Moeke’s legendarische garnalenkroketten, de verschillende soorten Flammkuchen en de heerlijke Moeke soes. Ook Moeke’s vegetarische gasten hebben ruime keuze uit de gerechten van Moeke’s menukaart.

Ultieme borrelplek

Moeke leent zich uitstekend als borrelstek. Op de kaart staan maar liefst 60 soorten bier, waaronder Moekes eigen Blond. Daarnaast serveert Moeke lekkere wijnen en andere drankjes vergezeld van heerlijke hapjes. De borrelhappen van Moeke zijn fameus. Denk aan Moeke’s Haute Frituur, nacho’s met pulled pork, flammkuchen met serranoham, brie en honing en gemarineerde ribbetjes met aioli. Een uitgelezen plek die ervoor zorgt dat je nog even blijft hangen. 'Ik zit even bij Moeke' is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

trends Bier
Nationaal bieronderzoek: foodpairing steeds populairder

De Nederlandse consument staat open voor het groeiende aantal nieuwe biersoorten dat verkrijgbaar is in de horeca en supermarkt. Maar als men dan kiest, zijn een bekende smaak en een al eerder gedronken merk doorslaggevend. De bierdrinker zoekt vanuit die zekerheid naar nieuwe ervaringen. Ook foodpa...

Opening
Opening Franklin: Zeeuwse charme in Middelburg [foto's]

In een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg heeft Brasserie Franklin recentelijk haar deuren geopend. De brasserie is onderdeel van Boutique Hotel Franklin die samen met de eerste cocktailbar van Zeeland, Sir Franklin, op 10 augustus 2019 wordt geopend. In dit nieuwe bou...

Internationaal Michelin
Le Jules Verne toegetreden tot Relais & Châteaux

Het wereldberoemde restaurant op de tweede verdieping van de Eiffeltoren ‘Le Jules Verne’ is per 1 juli toegetreden tot Relais & Châteaux, de wereldwijde vereniging van exclusieve hotels en restaurants. Het restaurant wordt geleid door de Franse topchef Fre?de?ric Anton, die ee...

Diner Internationaal Michelin
Franse topchef levert beide Michelinsterren in

Bevrijder dan ooit voelt hij zich. De Franse topchef Marc Veyrat levert na het verlies van zijn derde michelinster, zijn overige twee sterren in. In januari verloor hij zijn derde ster en is sindsdien depressief. Dat lezen we op de website van het Vlaamse Nieuwsblad. Zijn restaurant Maison des Bo...

Columns Blog
Horecaondernemer, kijk uit voor stress!

Het is hollen of stilstaan. Het ene moment is het loei druk en kun je het niet bijbenen en het volgende moment kun je een kanon afschieten. De horeca in een bedrijfstak waar de vraag naar diensten fluctueert. Mensen gaan rond dezelfde periode op vakantie, eten op vaste tijden en gaan het liefst uit ...

Food Achtergronden Fastservice
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl

Op Schiphol Plaza kunnen reizigers nu ook terecht bij Eggs&Co, de Health Food Wall en Yoghurt Barn Na de opening van de Verspillingsfabriek in februari dit jaar, biedt Schiphol Plaza nu nog drie horecaconcepten die gericht zijn op gezond en bewust eten. De opening van de nieuwe ketens is een ant...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: