McDonald’s bereikt mijlpaal van 50ste restaurant met Table Service

27 september 2016 | Thijs Jacobs
McDonald’s bereikt mijlpaal van 50ste restaurant met Table Service<

Sinds vorige week biedt McDonald’s in 50 van haar restaurants in Nederland Table Service aan: de mogelijkheid voor gasten om na het plaatsen van een bestelling deze aan tafel te laten serveren door een servicemedewerker. Door het succes van het concept rolt McDonald’s de innovatie nu versneld uit door heel Nederland. Het restaurant in Capelle aan den IJssel is het 50ste restaurant waar Table Service wordt aangeboden.

 

https://bynder-public-eu-central-1.s3.amazonaws.com/media/E3DA3493-C723-4C56-A2220052545EAF51/9411743C-81B9-4ECA-894123431ED0857E/webimage-1098B0E6-EA41-4E7A-8A8A81A1595C1BC7.jpg

 

Inspelen op veranderende behoeften van gasten als zij een McDonald’s restaurant bezoeken en het optimaliseren van de restaurantbeleving: dit waren in 2015 de voornaamste redenen om een pilot met Table Service te starten in het restaurant in Purmerend. Uit deze pilot kwam naar voren dat gasten de extra service waarderen. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij na een bestelling bij de bestelkiosk meteen aan tafel plaats kunnen nemen. Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol. Table Service is vooral voor gezinnen erg praktisch. Ouders hebben minder om handen en kunnen de volledige aandacht aan hun kinderen geven. Na ruim een jaar wordt het serviceconcept al in 50 McDonald’s restaurants in Nederland aangeboden.

https://bynder-public-eu-central-1.s3.amazonaws.com/media/E3DA3493-C723-4C56-A2220052545EAF51/E707E738-5282-4E20-944886CB9ECCF236/webimage-F0A2BCB5-47D3-4195-8AC46972F9A17B91.jpg

Gasten tevreden over Table Service

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland licht toe; “Wij zijn volop bezig met het ontwikkelen en introduceren van verschillende vernieuwingen als McCafé, Salad Bar en My Burger. Table Service is ook één van deze vernieuwingen en wordt door onze gasten enorm gewaardeerd. Juist door deze hoge tevredenheid rollen we dit concept nu versneld uit door heel Nederland. We streefden naar 50 restaurants met Table Service aan het einde van 2016, en ik ben enorm trots dat we nu al op dat aantal zitten. Natuurlijk rollen we het succesvolle serviceconcept verder uit, zodat steeds meer gasten Table Service kunnen ervaren.”

Over McDonald’s Table Service

McDonald’s haakt met het internationaal beproefde serviceconcept in op de wensen en verwachtingen van haar gasten. Gasten die een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk kunnen in het menu aangeven in welk deel van het restaurant zij gaan zitten en vervolgens plaatsnemen in het restaurant. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een medewerker deze direct bij de gast aan tafel. Een extra service voor McDonald’s gasten. Bediening aan tafel kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Nice 'n Easy
Seafood Bar Je m'en Fish uit Gent brengt zeevruchten met een twist

De Frans-Engelse woordspeling zegt het eigenlijk allemaal. In de Gentse seafood bar ‘Je m’en Fish’ hoef je geen net pak te dragen om een oester te degusteren. Hier krijg je kwaliteit uit de zee die je zelfs staand aan de bar kan verorberen. Drie jongelui die hun job als advocate...

Culinair Nice 'n Easy
Rik Jansma en Laurens Samsen (Basiliek) in gesprek over convenience

De kwaliteit van veel ‘gemaksproducten’ is de afgelopen jaren steeds beter geworden. Toch blijft koken vooral een ambacht. In sterrenrestaurant Basiliek in Harderwijk gaan eigenaar en sterrenchef Rik Jansma en zijn pupil Laurens Samsen het gesprek aan. Convenienceproducten, halffabricate...

Economie
Horeca 22.00 uur dicht, maximaal dertig gasten binnen

De horeca is verplicht om vanaf dinsdag 29 september de deuren om 22.00 uur te sluiten. Vanaf 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. In publieke ruimtes mogen nog maar maximaal 30 mensen samenkomen. In de buitenruimte gaat landelijk een maximum van 40 personen gelden voor bijeenkomsten. Daarbij ...

Achtergronden Vega
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?

Elk jaar op 4 oktober vertroetelen we onze trouwe viervoeters. Het kan niet op: van extra lange wandelingen tot enorme botten, cadeautjes en zelfs hele taarten. Dit jaar viert Wakker Dier alweer voor de 10e keer Eet Geen Dierendag en maken we er ook voor onszelf een feestje van. We vieren deze bijzo...

Economie KHN
KHN pleit voor extra steunmaatregelen

De snelle toename in het aantal besmettingen was de aanleiding voor een extra persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge vanavond. Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen, het kabinet grijpt daarom landelijk keihard in. Opnieuw krijgt de horeca harde klappen. Aanvullend op de maa...

Achtergronden Tech
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen

Circa 8 procent van de Nederlandse bedrijven met twee of meer werkzame personen gaf aan in 2018 online platformen te hebben gebruikt om hun goederen en diensten af te zetten. De belangrijkste redenen waren de toegang tot een grotere afzetmarkt (83 procent) en gemak (75 procent). Dit blijkt uit het o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: