McDonald’s bereikt mijlpaal van 50ste restaurant met Table Service

27 september 2016 | Thijs Jacobs

Sinds vorige week biedt McDonald’s in 50 van haar restaurants in Nederland Table Service aan: de mogelijkheid voor gasten om na het plaatsen van een bestelling deze aan tafel te laten serveren door een servicemedewerker. Door het succes van het concept rolt McDonald’s de innovatie nu versneld uit door heel Nederland. Het restaurant in Capelle aan den IJssel is het 50ste restaurant waar Table Service wordt aangeboden.

 

https://bynder-public-eu-central-1.s3.amazonaws.com/media/E3DA3493-C723-4C56-A2220052545EAF51/9411743C-81B9-4ECA-894123431ED0857E/webimage-1098B0E6-EA41-4E7A-8A8A81A1595C1BC7.jpg

 

Inspelen op veranderende behoeften van gasten als zij een McDonald’s restaurant bezoeken en het optimaliseren van de restaurantbeleving: dit waren in 2015 de voornaamste redenen om een pilot met Table Service te starten in het restaurant in Purmerend. Uit deze pilot kwam naar voren dat gasten de extra service waarderen. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij na een bestelling bij de bestelkiosk meteen aan tafel plaats kunnen nemen. Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol. Table Service is vooral voor gezinnen erg praktisch. Ouders hebben minder om handen en kunnen de volledige aandacht aan hun kinderen geven. Na ruim een jaar wordt het serviceconcept al in 50 McDonald’s restaurants in Nederland aangeboden.

https://bynder-public-eu-central-1.s3.amazonaws.com/media/E3DA3493-C723-4C56-A2220052545EAF51/E707E738-5282-4E20-944886CB9ECCF236/webimage-F0A2BCB5-47D3-4195-8AC46972F9A17B91.jpg

Gasten tevreden over Table Service

Manu Steijaert, Algemeen Directeur McDonald’s Nederland licht toe; “Wij zijn volop bezig met het ontwikkelen en introduceren van verschillende vernieuwingen als McCafé, Salad Bar en My Burger. Table Service is ook één van deze vernieuwingen en wordt door onze gasten enorm gewaardeerd. Juist door deze hoge tevredenheid rollen we dit concept nu versneld uit door heel Nederland. We streefden naar 50 restaurants met Table Service aan het einde van 2016, en ik ben enorm trots dat we nu al op dat aantal zitten. Natuurlijk rollen we het succesvolle serviceconcept verder uit, zodat steeds meer gasten Table Service kunnen ervaren.”

Over McDonald’s Table Service

McDonald’s haakt met het internationaal beproefde serviceconcept in op de wensen en verwachtingen van haar gasten. Gasten die een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk kunnen in het menu aangeven in welk deel van het restaurant zij gaan zitten en vervolgens plaatsnemen in het restaurant. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een medewerker deze direct bij de gast aan tafel. Een extra service voor McDonald’s gasten. Bediening aan tafel kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije* (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ne...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: