MANNA en Blue Nijmegen springen over Sinterklaas heen naar de Kerst

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Hotels MANNA en Blue aan de Oranjesingel in Nijmegen zijn de eerste horecabedrijven in Nederland die volledig in kerstsfeer gebracht zijn. Met het ontsteken van de 7.500 kerstlampjes aan de gevels van de vijf monumentale stadspanden is op vrijdag 3 november het landelijke kerstseizoen 2017 officieel geopend.. Eigenaar Sander Hendrix: “Voor ons kan Kerstmis niet vroeg genoeg beginnen..We springen over Sinterklaas heen en vieren bijna twee maanden de sfeer, luxe en gezelligheid van het kerstseizoen.”

De vijf panden van MANNA, Blue en restaurant Juliette aan de Oranjesingel 2 tot en met 20 zijn in uitbundige kerstsfeer gebracht. De niet te missen kerstdecoratie is een creatie van Bjorn van der Berg, die internationaal furore maakt met designs voor onder anderen Nicki Minaj en Gwen Stefani. Er zijn aan de roodgekleurde gevels maar liefst 36 kerstbomen, 10.000 kerstballen, 200 meter guirlandes en dus 7.500 kerstlampen aangebracht.

De eerste en uitbundigste

MANNA en sinds 2016 ook Blue zijn elk jaar de eerste en uitbundigste met de kerstversiering. De panden zijn een baken van licht in de brede Oranjesingel die toegang geeft tot de Nijmeegse binnenstad. Hendrix: “We houden van de sfeer van Kerst en vieren dat graag langdurig met onze gasten. Het openingsweekend van 4 en 5 november hebben we uitgepakt met een 15 gangen pre-kerstdiner, een uitbundige brunch, high tea en een Live Jazz & Cocktail party. De komende weken zijn er allerlei evenementen die alleen al door de overdadige kerstdecoratie al lekker in kerstsferen zijn." 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Nieuwe vestiging Happy Italy in hoofdkantoor KPN

Happy Italy maakt een tweetal mooie stappen. De snelgroeiende horecaformule heeft afgelopen week een contract gesloten met KPN. Onder het nieuwe KPN hoofdkantoor in Rotterdam komt in het najaar een grote Happy Italy vestiging. Bovendien lanceert Happy Italy een nieuwe take-away formule, ‘Happy...

Wet- en regelgeving Columns
Column: blurring is juist een zegen

Een glas whisky bij de barbier, een wijntje bij de kapper en een stukje ambachtelijke Spaanse pata negra worst bij de slijter. Blurring is al lang en breed geaccepteerd door de consument, het wordt misschien al een beetje verwacht. Waar veel winkels de kans hebben gepakt om hun aanbod te vergroten m...

Achtergronden Culinair
Ad Janssen viert dertigjarig jubileum als meesterkok

Horecaondernemer Ad Janssen viert dit jaar zijn dertigjarig jubileum als meesterkok. Inmiddels de 60 gepasseerd is hij nog lang niet bezig met rustiger aandoen. Integendeel, onlangs besloot hij zijn prestigieuze restaurant in het Kasteel van Rhoon totaal op de schop te nemen. Klassieke lambriseri...

Lees nu de gratis juni-uitgave van De RestaurantKrant

De juni-editie van De RestaurantKrant staat weer bomvol 'need-to-know' artikelen, diepte-interviews en trends. De mocktail heeft zijn definitieve opmars ingezet binnen de horeca. Minder, of het liefst helemaal geen alcohol meer is voor de Millennial de toekomst. Misja Vostermans, voorzitter ...

Toerisme Culinair
Gastronomie belangrijkste criterium voor vakantiebestemming Europeanen

Veel Nederlanders vertrekken in de zomer naar warme oorden om te genieten van een welverdiende vakantie. Sterker nog, Nederlanders boekten dit jaar een recordaantal vakanties naar het buitenland. De keuze voor de vakantiebestemming baseren zij vaak op de lokale keuken, zo blijkt uit jaarlijks onderz...

Culinair
10 jaar De RestaurantKrant: Paul Bocuse

De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week spraakmakende verhalen uit de oude doos weer naar voren. Deze week een artikel over de grondlegger van de Nouveau Cuisine, Paul Bocuse. In januari di...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: