MANNA en Blue Nijmegen springen over Sinterklaas heen naar de Kerst

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Hotels MANNA en Blue aan de Oranjesingel in Nijmegen zijn de eerste horecabedrijven in Nederland die volledig in kerstsfeer gebracht zijn. Met het ontsteken van de 7.500 kerstlampjes aan de gevels van de vijf monumentale stadspanden is op vrijdag 3 november het landelijke kerstseizoen 2017 officieel geopend.. Eigenaar Sander Hendrix: “Voor ons kan Kerstmis niet vroeg genoeg beginnen..We springen over Sinterklaas heen en vieren bijna twee maanden de sfeer, luxe en gezelligheid van het kerstseizoen.”

De vijf panden van MANNA, Blue en restaurant Juliette aan de Oranjesingel 2 tot en met 20 zijn in uitbundige kerstsfeer gebracht. De niet te missen kerstdecoratie is een creatie van Bjorn van der Berg, die internationaal furore maakt met designs voor onder anderen Nicki Minaj en Gwen Stefani. Er zijn aan de roodgekleurde gevels maar liefst 36 kerstbomen, 10.000 kerstballen, 200 meter guirlandes en dus 7.500 kerstlampen aangebracht.

De eerste en uitbundigste

MANNA en sinds 2016 ook Blue zijn elk jaar de eerste en uitbundigste met de kerstversiering. De panden zijn een baken van licht in de brede Oranjesingel die toegang geeft tot de Nijmeegse binnenstad. Hendrix: “We houden van de sfeer van Kerst en vieren dat graag langdurig met onze gasten. Het openingsweekend van 4 en 5 november hebben we uitgepakt met een 15 gangen pre-kerstdiner, een uitbundige brunch, high tea en een Live Jazz & Cocktail party. De komende weken zijn er allerlei evenementen die alleen al door de overdadige kerstdecoratie al lekker in kerstsferen zijn." 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: