MANNA en Blue Nijmegen springen over Sinterklaas heen naar de Kerst

6 november 2017 | Thijs Jacobs

Hotels MANNA en Blue aan de Oranjesingel in Nijmegen zijn de eerste horecabedrijven in Nederland die volledig in kerstsfeer gebracht zijn. Met het ontsteken van de 7.500 kerstlampjes aan de gevels van de vijf monumentale stadspanden is op vrijdag 3 november het landelijke kerstseizoen 2017 officieel geopend.. Eigenaar Sander Hendrix: “Voor ons kan Kerstmis niet vroeg genoeg beginnen..We springen over Sinterklaas heen en vieren bijna twee maanden de sfeer, luxe en gezelligheid van het kerstseizoen.”

De vijf panden van MANNA, Blue en restaurant Juliette aan de Oranjesingel 2 tot en met 20 zijn in uitbundige kerstsfeer gebracht. De niet te missen kerstdecoratie is een creatie van Bjorn van der Berg, die internationaal furore maakt met designs voor onder anderen Nicki Minaj en Gwen Stefani. Er zijn aan de roodgekleurde gevels maar liefst 36 kerstbomen, 10.000 kerstballen, 200 meter guirlandes en dus 7.500 kerstlampen aangebracht.

De eerste en uitbundigste

MANNA en sinds 2016 ook Blue zijn elk jaar de eerste en uitbundigste met de kerstversiering. De panden zijn een baken van licht in de brede Oranjesingel die toegang geeft tot de Nijmeegse binnenstad. Hendrix: “We houden van de sfeer van Kerst en vieren dat graag langdurig met onze gasten. Het openingsweekend van 4 en 5 november hebben we uitgepakt met een 15 gangen pre-kerstdiner, een uitbundige brunch, high tea en een Live Jazz & Cocktail party. De komende weken zijn er allerlei evenementen die alleen al door de overdadige kerstdecoratie al lekker in kerstsferen zijn." 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Nieuwe Mexicaanse hotspot in Amsterdam

Op 1 februari opent Arriba Arriba haar deuren op de Rozengracht in Amsterdam. Een kleurrijke Mexicaanse street food hang-out met Zuid-Amerikaanse invloeden. Hier kan je 7 dagen per week vanaf 12 uur terecht om even snel je taco cravings te stillen of om uitgebreid te tafelen. Alle gerechten op de ka...

Awards opleiding
Wie wordt de 'MasterChef' van ROC Midden Nederland?

Zaterdag 20 januari is het Facility, Horeca & Travel College van ROC Midden Nederland tijdens de Open Dag het strijdtoneel voor de 'MasterChef' kookwedstrijd. Studenten van de koksopleiding gaan met elkaar de strijd aan volgens het Black Box principe. Iedere student krijgt een box met...

Food Achtergronden
Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten

Gezondere voedingsmiddelen zijn in tien jaar tijd gemiddeld 22 procent duurder geworden, ongezondere producten stegen gemiddeld 13 procent in prijs. Suiker, snoep en ijs waren in 2017 zelfs goedkoper dan tien jaar eerder. Dat blijkt uit een nieuwe analyse die het CBS in samenwerking met het Voedings...

Amsterdam Culinair
Masterclass Talenten Academie in kookstudio Hotel Okura Amsterdam

Deze week vond in de kookstudio van Hotel Okura Amsterdam de eerste editie van ‘Masterclass Talenten Academie’ plaats. Dit is een trainingsprogramma voor achttien talenten vanaf het niveau zelfstandig werkend kok tot beginnend chef, die samen met gerenommeerde chefs uit het vak het traje...

Achtergronden
Konijn gevonden in Chinees restaurant

In een Chinees restaurant in Amstelveen is gisteren een hangoorkonijntje gevonden. Het beestje werd aangetroffen door het personeel, terwijl het knabbelde aan wat blaadjes sla. De politie Amstelveen deelde een foto van het dier om zodoende de eigenaar te vinden. Eigenaar gevonden Konijntje Boe...

Culinair Michelin
’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen. Lichtere kleuren, exclusievere stoffen,...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: