Makro organisator Drechtse borrel

10 september 2013 |
Makro organisator Drechtse borrel<

In Eetcafé Florizz in Zwijndrecht vindt de derde editie van de Drechtse Horecaborrel plaats. Makro Dordrecht organiseert in nauwe samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, de gemeente
Dordrecht en Eetcafé Florizz deze bijeenkomst op 22 september. De groothandel faciliteert met deze avond een mogelijkheid voor alle partijen om in een ongedwongen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over het horeca-klimaat in de Drechtsteden.

Win-win situatie
Voor horeca-ondernemers is deze bijzondere borrel een uitgelezen kans om contacten op te doen en te netwerken. Horecaondernemers zijn hardwerkende mensen die door de ruime werktijden moeilijk contacten leggen met branchegenoten. Door hen op een ludieke manier, iedere drie maanden, wel een mogelijkheid te bieden om collega's te ontmoeten, hoopt Makro de branche een positieve boost te geven die voor iedere participerende partij een win-win situatie is. Bij iedere editie krijgen ook bedrijven een kans om bezoekers kennis te laten maken met hun diensten en/of producten. Zo is Freixenet de komende borrel aanwezig en Dry Aged Meat en Nice to Meat. Ook een chocolatier zal de bezoekers voorzien van inspiratie met de nieuwste trend uit België: het snuiven van chocolade.

Makro
Makro biedt haar bezoekers een barbecue aan waarmee zij onder andere haar vleesassortiment en diensten onder de aandacht brengt. De borrel begint om 19.00 uur. Aanmelden kan bij de entree.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: