Makro organisator Drechtse borrel

10 september 2013
Makro organisator Drechtse borrel

In Eetcafé Florizz in Zwijndrecht vindt de derde editie van de Drechtse Horecaborrel plaats. Makro Dordrecht organiseert in nauwe samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, de gemeente
Dordrecht en Eetcafé Florizz deze bijeenkomst op 22 september. De groothandel faciliteert met deze avond een mogelijkheid voor alle partijen om in een ongedwongen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over het horeca-klimaat in de Drechtsteden.

*Win-win situatie*
Voor horeca-ondernemers is deze bijzondere borrel een uitgelezen kans om contacten op te doen en te netwerken. Horecaondernemers zijn hardwerkende mensen die door de ruime werktijden moeilijk contacten leggen met branchegenoten. Door hen op een ludieke manier, iedere drie maanden, wel een mogelijkheid te bieden om collega's te ontmoeten, hoopt Makro de branche een positieve boost te geven die voor iedere participerende partij een win-win situatie is. Bij iedere editie krijgen ook bedrijven een kans om bezoekers kennis te laten maken met hun diensten en/of producten. Zo is Freixenet de komende borrel aanwezig en Dry Aged Meat en Nice to Meat. Ook een chocolatier zal de bezoekers voorzien van inspiratie met de nieuwste trend uit België: het snuiven van chocolade.

*Makro*
Makro biedt haar bezoekers een barbecue aan waarmee zij onder andere haar vleesassortiment en diensten onder de aandacht brengt. De borrel begint om 19.00 uur. Aanmelden kan bij de entree.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws