Maarten Camps viert 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok 

20 juni 2017 | Roy Spijker

Maarten Camps, chef-kok van Wolfslaar Restaurant viert zijn 10 jarig jubileum als SVH Meesterkok. Dit memorabele moment wilt hij graag samen met u vieren! 

Sinds de opening in 2000 van Wolfslaar Restaurant zwaait Chef-kok Maarten Camps de scepter. Hij viert nu zijn 10-jarig jubileum als SVH Meesterkok. Dit moment blijft niet onopgemerkt en wilt hij graag samen met u als gast vieren. In de periode van donderdag 22 juni tot en met woensdag 26 juli 2017 kunt u komen proeven en genieten van de lekkerste Signature gerechten van de afgelopen 10 jaar. Laat u verrassen en kies uit 4,6,8 of 10 Signature gerechten vanaf € 74,50 per persoon.

Gezellig & Casual
Vele gasten bezoeken het met een Michelinster bekroonde restaurant in Noord-Brabant aan de rand van Breda, gelegen op een stijlvol, bosrijk landgoed. Hier kookt chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel. Zij weten u bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. De sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Horeca in Amsterdam The Style Outlets morgen geopend

HMSHost International en NEINVER openen met trots de eerste eet- en drinkgelegenheden in Amsterdam The Style Outlets, de nieuwste winkelbestemming van Nederland. Vanaf morgen kunnen bezoekers tijdens het winkelen genieten van Starbucks, Burger Federation en Pommes Frites. Hierdoor wordt de aanwezigh ...

Culinair Coronacrisis
Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, toen slechts 1 procent nooit uit eten ging. Het restaurantgedrag van de Nederlander is door de pandemie flink veranderd. Dit blijkt uit het onderzoek & ...

KHN Coronacrisis
Gelderse horecaondernemers kunnen voucher met waarde tot 5000 euro aanvragen

De provincie Gelderland stelt 1 miljoen euro beschikbaar aan ondernemers in de horeca-, toerisme- en vrije tijdsector die door de coronacrisis in zwaar weer zijn gekomen. Dit ‘steuntje in de rug’ kunnen ondernemers in deze hard getroffen sectoren inzetten voor adviesdiensten en ondersteu ...

Wet- en regelgeving
Viswinkel of horeca?! Het slotstuk!

Een jaar geleden schreven wij over de handhavingszaak die door de gemeente Amsterdam was gestart tegen The Seafood Shop, een luxe viswinkel in het hart van Amsterdam, waar ook diverse vissnacks en maaltijden worden verkocht. In dit artikel staan wij nogmaals stil bij het verloop van deze zaak en kij ...

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: