Lekkerste burger van Rotterdam

12 februari 2013
Lekkerste burger van Rotterdam

Bar Restaurant Level serveert de beste hamburger van Rotterdam. Uit een test van website Bogue.nl kwam de Big Level Burger als beste naar voren. Het testpanel was lyrisch over de smaak en bereiding.

*Over de streep*
Bogue.nl meent dat de burger van Level niet te versmaden is. “De bun van Marokkaans brood is licht getoast en in verhouding met de burger”, aldus een schrijver van de website. “Het key-ingrediënt, de sappige burger, trok ons over de streep. Bij Level is de burger goed op smaak gebracht en perfect gegrild. De verse topping bestaat uit onder andere huisgemaakte tartaarsaus, tomaat, knapperige little gem sla, bacon en cheddar kaas.”

*Onpartijdig*
De website is een lifestyle cityblog over Rotterdam. Juryleden van Bogue.nl beoordeelden hamburgers van verschillende horecagelegenheden in de havenstad. Zij wisten niet welke burger bij welke zaak hoorden. Criteria voor de gerechten waren kwaliteit, presentatie en prijs-kwaliteitsverhouding. De winnaar van deze test ontvangt naast de eer ook de Bogue Gouden Burger Spatel.

~Marijn Brok~

Overig nieuws