Leidse Restaurantweek in januari

15 december 2017 | Thijs Jacobs

Culinair platform LeidsLekkers organiseert van maandag 22 tot en met zondag 28 januari 2018 de negende editie van de Leidse Restaurantweek. Meer dan 35 restaurants uit Leiden en omgeving openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn, met als thema: 'Aperitief'.

Tijdens deze culinaire week staat het aperitief in de spotlights. Een gezellige avond uit begint natuurlijk al voordat de menukaart is gepresenteerd. Het aperitief zorgt voor een goed begin van de culinaire avond en stimuleert de smaakpapillen. Deelnemende restaurants zullen hun gasten verrassen met een eigen aperitief! 

ART & APERITIEF - Marktsteeg 10


In de weken voorafgaand aan de Leidse Restaurantweek openen wij ter promotie onze eigen Art & Aperitief locatie aan de Marktsteeg 10. Een unieke culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers van donderdag t/m zondag kunnen genieten van een gratis toegankelijke kunsttentoonstelling en een mooi aperitief. Uiteraard is het mogelijk om op locatie direct te reserveren voor de Leidse Restaurantweek. Ook zal de aftrap (15 januari) van de week hier plaatsvinden. 

Reserveren
Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan vanaf 4 januari via www.leidserestaurantweek.nl. Op deze website zijn alle deelnemende restaurants en hun speciale menu’s te vinden.

Over LeidsLekkers
Met ruim 200 culinaire spots is LeidsLekkers hét platform voor lekker eten en drinken in Leiden en omgeving. Hier vindt men tips over restaurants, blogs, acties, recepten en culinaire evenementen in de buurt. Zelf organiseert LeidsLekkers ook diverse lokale culinaire evenementen zoals de lunchplekken voor de Open Dag van Universiteit Leiden, de culinaire markt van de EL CID-week en de Leidse Restaurantweek.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Ondernemen Longread
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

In het pand waar het allemaal begonnen is, Maxwell aan het Beukenplein in Amsterdam Oost, druppelen Piet van der Graaf, Jason Berg en Riad Farhat binnen. Een vaderlijke knuffel voor de gastheer, bezoekende gasten worden begroet met een lach, een stevige hand en een knipoog, de jassen gaan uit, koffi...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Evenement organiseren, simpel of niet?

Toen ik kortgeleden met een leuk gezelschap over een kerstmarkt wandelde, kon ik het niet laten er even bij stil te staan. Dit soort initiatieven kunnen de lokale (horeca)ondernemers namelijk een flinke ‘boost’ geven. Winkeliers en horecaondernemers slaan dan ook steeds vaker de handen i...

Achtergronden
Onderzoek: melk en kaas zijn beperkte bron van vitamine B12

Niet alleen vlees en vis, maar ook zuivelproducten als melk en kaas dragen bij aan de vitamine B12-voorziening van het lichaam. Alleen is de hoeveelheid vitamine B12 in melkproducten aan de krappe kant om een tekort te voorkomen als vlees en vis niet op het menu staan. Dat blijkt uit onderzoek van d...

Economie Achtergronden
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?

De btw-verhoging van het lage tarief (van 6 naar 9 procent) komt akelig dichtbij. Op 1 januari 2019 moet de horeca daarom bij vrijwel de gehele inkoop, met uitzondering van alcoholhoudende dranken, rekening houden met een prijsverhoging. Goed om te weten: bier tot 0,5% en wijn tot 1,2% vallen onder ...

KHN
Nierstichting en KHN organiseren opnieuw Restaurant Driedaagse

Op 12, 13 en 14 maart 2019 organiseren de Nierstichting en KHN de tweede landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse. Tijdens deze dagen laten we Nederland een speciaal tasting-menu proeven, waarbij de focus ligt op pure smaken, verse ingrediënten en minder zout. Met dit evenem...

Achtergronden
Download: HorecaMarketingKalender 2019

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2019 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: