Leidse Restaurantweek in januari

15 december 2017 | Thijs Jacobs

Culinair platform LeidsLekkers organiseert van maandag 22 tot en met zondag 28 januari 2018 de negende editie van de Leidse Restaurantweek. Meer dan 35 restaurants uit Leiden en omgeving openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn, met als thema: 'Aperitief'.

Tijdens deze culinaire week staat het aperitief in de spotlights. Een gezellige avond uit begint natuurlijk al voordat de menukaart is gepresenteerd. Het aperitief zorgt voor een goed begin van de culinaire avond en stimuleert de smaakpapillen. Deelnemende restaurants zullen hun gasten verrassen met een eigen aperitief! 

ART & APERITIEF - Marktsteeg 10


In de weken voorafgaand aan de Leidse Restaurantweek openen wij ter promotie onze eigen Art & Aperitief locatie aan de Marktsteeg 10. Een unieke culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers van donderdag t/m zondag kunnen genieten van een gratis toegankelijke kunsttentoonstelling en een mooi aperitief. Uiteraard is het mogelijk om op locatie direct te reserveren voor de Leidse Restaurantweek. Ook zal de aftrap (15 januari) van de week hier plaatsvinden. 

Reserveren
Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan vanaf 4 januari via www.leidserestaurantweek.nl. Op deze website zijn alle deelnemende restaurants en hun speciale menu’s te vinden.

Over LeidsLekkers
Met ruim 200 culinaire spots is LeidsLekkers hét platform voor lekker eten en drinken in Leiden en omgeving. Hier vindt men tips over restaurants, blogs, acties, recepten en culinaire evenementen in de buurt. Zelf organiseert LeidsLekkers ook diverse lokale culinaire evenementen zoals de lunchplekken voor de Open Dag van Universiteit Leiden, de culinaire markt van de EL CID-week en de Leidse Restaurantweek.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Ondernemen
Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de Belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goed inzicht van zaken, mits goed ingericht. Dit artikel geeft antwoord op de vragen die bij de ...

Wet- en regelgeving Columns
Fooien: dit zijn de regels

In de horeca zijn fooien een gebruikelijk fenomeen. Stond er voorheen een fooienpot zichtbaar op een centrale plek, bijvoorbeeld receptie of bar, tegenwoordig worden fooien vaak via de bankpas/creditcard gedaan. De geschiedenis van fooien gaat ver terug. Niettemin is de term 'fooi' in de ...

Culinair Rotterdam
Foodhallen Rotterdam onthult eerste standhouders

Na vier succesvolle jaren in Amsterdam opent de tweede locatie van indoor food market De Foodhallen deze zomer in het monumentale Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid in Rotterdam. Geen gevalletje copy-paste. Foodhallen verzamelt dit keer het beste van 010. Vijf lokale ondernemers tekenden afgelopen...

Fletcher Opening Hotelketens
Officiële opening pastarestaurant Laguna

Woensdag 27 juni vindt in het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier te Huizen de officiële opening plaats van het pastarestaurant Laguna. Tijdens de feestelijke opening zal er kinderentertainment aanwezig zijn. Iedereen is tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje...

Wet- en regelgeving Ondernemen Longread
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Eric de Vries ziet het helemaal zitten. Er staat een leuk pandje te huur aan een sfeervol plein met mooie oude bomen. Ideaal voor een café met een leuk terras erbij op het plein. Eric heeft kort daarvoor alle benodigde horecapapieren gehaald. Hij is verstandig en gaat eerst bij de gemeente in...

Amsterdam Koffie & thee
Komt de beste barista ter wereld uit Nederland?

Dit jaar wordt de World Barista Championship in Nederland gehouden, in Amsterdam om precies te zijn. Lex Wenneker, zelf een Amsterdammer, is kanshebber voor de titel. Wordt hij straks daadwerkelijk de beste barista ter wereld? Vanaf 20 juni De kansen zijn er, in 2016 (in Dublin) werd hij zesde...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: