Leidse Restaurantweek in januari

15 december 2017 | Thijs Jacobs

Culinair platform LeidsLekkers organiseert van maandag 22 tot en met zondag 28 januari 2018 de negende editie van de Leidse Restaurantweek. Meer dan 35 restaurants uit Leiden en omgeving openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn, met als thema: 'Aperitief'.

Tijdens deze culinaire week staat het aperitief in de spotlights. Een gezellige avond uit begint natuurlijk al voordat de menukaart is gepresenteerd. Het aperitief zorgt voor een goed begin van de culinaire avond en stimuleert de smaakpapillen. Deelnemende restaurants zullen hun gasten verrassen met een eigen aperitief! 

ART & APERITIEF - Marktsteeg 10


In de weken voorafgaand aan de Leidse Restaurantweek openen wij ter promotie onze eigen Art & Aperitief locatie aan de Marktsteeg 10. Een unieke culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers van donderdag t/m zondag kunnen genieten van een gratis toegankelijke kunsttentoonstelling en een mooi aperitief. Uiteraard is het mogelijk om op locatie direct te reserveren voor de Leidse Restaurantweek. Ook zal de aftrap (15 januari) van de week hier plaatsvinden. 

Reserveren
Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan vanaf 4 januari via www.leidserestaurantweek.nl. Op deze website zijn alle deelnemende restaurants en hun speciale menu’s te vinden.

Over LeidsLekkers
Met ruim 200 culinaire spots is LeidsLekkers hét platform voor lekker eten en drinken in Leiden en omgeving. Hier vindt men tips over restaurants, blogs, acties, recepten en culinaire evenementen in de buurt. Zelf organiseert LeidsLekkers ook diverse lokale culinaire evenementen zoals de lunchplekken voor de Open Dag van Universiteit Leiden, de culinaire markt van de EL CID-week en de Leidse Restaurantweek.

 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Grand Concours du Caviar op Folie Culinaire

Op woensdag 10 oktober organiseert Reitsma Seafood in samenwerking met Sturia Caviar de prestigieuze kaviaarkookwedstrijd ‘Grand Concours du Caviar’. Op dag drie van het exclusieve, gastronomische vakevenement Folie Culinaire strijden vier Nederlandse topchefs om de eer en om mooie pri...

Vis Achtergronden
Nederlands Oesterseizoen 2018-2019 officieel geopend

Op de Oosterschelde sleepte vandaag de YE155 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Maurice Boone overhandigde de oesters aan de Nederlandse Oestervereniging en de gemeentebesturen van Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Daarmee is het oesterseizoen in Nederland en België officieel geopend....

Achtergronden
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd

Grand Café Moeke Enschede heeft de bovenste verdieping van het restaurant geopend, waardoor het aantal plaatsen is verdubbeld. Moeke is een gezellig en laagdrempelig, eigentijds grand café waar je komt voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Een plek waar iedereen zich thuis voe...

Fastservice Rotterdam
Herman Hell en Hugo Kruijssen nemen vestigingen SUGO Pizza over

Horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen hebben drie vestigingen van SUGO Pizza overgenomen. Daarmee gaat een jongensdroom van de twee vrienden in vervulling. Herman: "We hebben het product van SUGO Pizza verbeterd en voorspellen een groot...

Awards
De winnaars van Gaia Green Awards zijn...

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 18 september voor de derde keer de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het inspiratiepaviljoen rondom duurzaam ondernemen in de horeca, het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft ambassadeur Leon Keekstra (Stadsbemoeial Rotterdam) in de catego...

Awards Culinair
Manouk Wols (Restaurant Dell’arte) wint Young Chef Award 2018

Vijf zelfstandig werkende koks tot 25 jaar streden woensdag op Gastvrij Rotterdam om de Euro-Toques Young Chef Award 2018. De deelnemers waren: Jeremy Arrascaeta Restaurant Bougainville - Amsterdam, Xander Kleintjes Restaurant 't Vaantje – Reeuwijk, Joomay Steffens Restaurant Bentinck - Bu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: