Lambermons wordt BRASSS HAARLEM

7 juni 2013
Lambermons wordt BRASSS HAARLEM

Met ingang van dit jaar deden Michèl Lambermon en zijn vrouw Petra afstand van Brasserie Lambermons in Haarlem. Mylène Winkelman nam toen de leiding over. BRASSS HAARLEM
de Brasserie & Suites is de nieuwe naam van de horecazaak.

*Franse allure en kwaliteit*
Mylène Winkelman over BRASSS HAARLEM: "Het concept van het voormalige Lambermons is altijd gekoesterd gebleven met haar Franse allure en hoge kwaliteit. Toch zochten wij naar een geschikte overkoepelende naam. Dat is uiteindelijk BRASSS geworden. De drie s’en in de naam refereren aan de brasserie en suites."

*BRASS HAARLEM*
BRASSS HAARLEM is gevestigd in het pand De Zon, het eerste warenhuis in Haarlem. Het warenhuis is in 1899 gebouwd in opdracht van Vroom en Dreesman. Op de gevel is nog steeds te lezen welke waren in dit eerste echte warenhuis verkocht werden. Via de statige trap komen bezoekers bij BRASSS Upstairs, voorzien van eigen keuken en bar. Deze ruimte is af te huren voor een privé diner, walking dinner, trouwerij en zakelijke ontmoeting. Op de tweede en derde etage bevinden zich de luxe suites. Het zijn moderne en rustig ingerichte suites midden in het centrum van Haarlem. Iedere kamer is uniek en heeft zijn eigen extra faciliteiten.

*Op de foto*: Chef-kok Abel Pepping, Mylène Winkelman en
Paul Feldbrugge

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws