La Place schiphol open

1 april 2014
La Place schiphol open

Vanmorgen is het eerste La Place Restaurant op Schiphol Plaza officieel geopend. HMSHost Schiphol Airport exploiteert de vestiging. Sinds 2010 is er al een La Place Express op de luchthaven
het restaurant is hierop een mooie aanvulling. Het is bovendien de eerste La Place vestiging met een kruidenkas. De zelfgekweekte kruiden uit de kas worden verwerkt in de gerechten en moeten gasten bovendien bewuster maken van wat ze eten.

*300 gasten*
Het nieuwe La Place Restaurant heeft een take-away gedeelte, La Place Express genaamd, waar gasten 24 uur per dag snel een lekker broodje en drankje kunnen halen. Het restaurantgedeelte biedt plaats aan 300 gasten om rustig te genieten van huisgemaakte patisserie en een warme maaltijd.

*Dagvers en huisgemaakt*
Bij La Place is alles 100% natuurlijk. Dit betekent dat er in het La Place Restaurant uitsluitend wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen, toevoegingen met een natuurlijke oorsprong en producten die vrij zijn van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn de ingrediënten altijd dagvers en bereidt het personeel de gerechten in huis en voor de ogen van de gast. Van het bakken van appelnotentaart tot het maken van pizzadeeg en de vulling van quiches. Ook bij de bouw van de vestiging is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen en technieken. Zo is Deens sloophout de basis voor het meubilair en heeft de vestiging ANKLE LED verlichting en duurzame koelinstallaties.

~Door~ "~Redactie~":mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Overig nieuws