La Place schiphol open

1 april 2014 |
La Place schiphol open

Vanmorgen is het eerste La Place Restaurant op Schiphol Plaza officieel geopend. HMSHost Schiphol Airport exploiteert de vestiging. Sinds 2010 is er al een La Place Express op de luchthaven
het restaurant is hierop een mooie aanvulling. Het is bovendien de eerste La Place vestiging met een kruidenkas. De zelfgekweekte kruiden uit de kas worden verwerkt in de gerechten en moeten gasten bovendien bewuster maken van wat ze eten.

300 gasten
Het nieuwe La Place Restaurant heeft een take-away gedeelte, La Place Express genaamd, waar gasten 24 uur per dag snel een lekker broodje en drankje kunnen halen. Het restaurantgedeelte biedt plaats aan 300 gasten om rustig te genieten van huisgemaakte patisserie en een warme maaltijd.

Dagvers en huisgemaakt
Bij La Place is alles 100% natuurlijk. Dit betekent dat er in het La Place Restaurant uitsluitend wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen, toevoegingen met een natuurlijke oorsprong en producten die vrij zijn van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn de ingrediënten altijd dagvers en bereidt het personeel de gerechten in huis en voor de ogen van de gast. Van het bakken van appelnotentaart tot het maken van pizzadeeg en de vulling van quiches. Ook bij de bouw van de vestiging is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen en technieken. Zo is Deens sloophout de basis voor het meubilair en heeft de vestiging ANKLE LED verlichting en duurzame koelinstallaties.

Door Redactie:mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
2670 nieuwe horecaondernemingen sinds eerste lockdown

Coronacrisis of niet, het aantal horecaondernemingen stijgt. Sinds de eerste lockdown, in maart 2020, zijn er 2670 horecazaken bij gekomen. Hiermee heeft de verwachte kaalslag in de horeca dus niet plaatsgevonden. Cijfers van de Kamer van Koophandel (KvK) maken inzichtelijk dat er nu ruim 74.000 ...

Corona
Verspreiding Britse coronamutatie slecht nieuws voor de horeca?

Het Outbreak Management Team (OMT) laat weten zich zorgen te maken over de verspreiding van de Britse coronamutatie in ons land. In meest recente advies worden deze zorgen gedeeld. Ook worden strengere maatregelen niet uitgesloten. Welke dat zijn, is nog niet bekend, alhoewel de avondklok al besprok ...

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: