La Place schiphol open

1 april 2014 |
La Place schiphol open<

Vanmorgen is het eerste La Place Restaurant op Schiphol Plaza officieel geopend. HMSHost Schiphol Airport exploiteert de vestiging. Sinds 2010 is er al een La Place Express op de luchthaven
het restaurant is hierop een mooie aanvulling. Het is bovendien de eerste La Place vestiging met een kruidenkas. De zelfgekweekte kruiden uit de kas worden verwerkt in de gerechten en moeten gasten bovendien bewuster maken van wat ze eten.

300 gasten
Het nieuwe La Place Restaurant heeft een take-away gedeelte, La Place Express genaamd, waar gasten 24 uur per dag snel een lekker broodje en drankje kunnen halen. Het restaurantgedeelte biedt plaats aan 300 gasten om rustig te genieten van huisgemaakte patisserie en een warme maaltijd.

Dagvers en huisgemaakt
Bij La Place is alles 100% natuurlijk. Dit betekent dat er in het La Place Restaurant uitsluitend wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen, toevoegingen met een natuurlijke oorsprong en producten die vrij zijn van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn de ingredi├źnten altijd dagvers en bereidt het personeel de gerechten in huis en voor de ogen van de gast. Van het bakken van appelnotentaart tot het maken van pizzadeeg en de vulling van quiches. Ook bij de bouw van de vestiging is gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen en technieken. Zo is Deens sloophout de basis voor het meubilair en heeft de vestiging ANKLE LED verlichting en duurzame koelinstallaties.

Door Redactie:mailto:redactie@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: