La Place heropent twee zaken

9 juni 2016
La Place heropent twee zaken

La Place opent morgen de deuren van zijn restaurant in het voormalige V&D-pand in Amsterdam. Ook gaat het filiaal in Zoetermeer weer
open en betrekt La Place een nieuw hoofdkantoor in Hilversum.

*Amsterdam*
De opening in Amsterdam betreft het pand van V&D aan de Kalverstraat, waarbij de vestiging van La Place via het Rokin te bereiken is. Negentig procent van de 125 medewerkers waren voor het faillissement ook in dienst van La Place.

*Zoetermeer*
In Zoetermeer gaat tachtig procent van het oude personeel weer aan de slag. Daar opent het Bakkerij Café volgende week weer zijn deuren op de oude locatie van La Place.

*Hoofdkantoor*
Verder laat La Place weten begin volgende maand te verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor in Hilversum. Dit servicecenter telt veertig medewerkers en beschikt onder meer over een kookschool en trainingscentrum. La Place werd begin dit jaar door Jumbo overgenomen uit de failliete boedel van V&D. De standalone vestigingen waren daarmee gered, maar het supermarktbedrijf gaf ook aan restaurants in voormalige warenhuizen door te willen starten. Eind april was de eerste heropening een feit, dankzij een samenwerking met Topshelf in Arnhem.

~Christel Tuin~

Overig nieuws