Keltum restaurantprijs: 3 genomineerden

27 juli 2015 |
Keltum restaurantprijs: 3 genomineerden<

Restaurant Zilt en Zoet uit Maartensdijk, restaurant de Oranjerie uit Barneveld en Restaurant Basaal uit Den Haag zijn de drie genomineerden
voor de Keltum Resturantprijs 2015. Op maandag 21 september reikt Ted Janssen, voorzitter van het bestuur van Euro-Toques, de Keltum Restaurantprijs 2015 uit op de beursvloer van Gastvrij Rotterdam.
Foto: Ted Janssen, voorzitter van Euro-Toques Nederland, overhandigde vorig jaar aan Henk Markus van Restaurant Het Ambacht uit Heerenveen de Keltum Restaurantprijs 2014

Jury
Door de jury wordt er kritisch gekeken naar de naleving van de Code van Eer, het uitdragen van de Euro-Toques doelstellingen, de puurheid van de keuken en het culinaire niveau van het restaurant. De winnaar ontvangt van Keltum een prachtige wisseltrofee en een 90-delige bestekcassette van het model 'Prinses'. Verder ontvangt de winnaar een cheque van € 750,00 van Hanos-ISPC, een cheque van € 750,00 van de Van Drie Group, een beschilderd porseleinen herinneringsbord van Villeroy & Boch en het Fissler Bionic koksmes met diamantcoating t.w.v. €399,- van Fissler-horeca-pannen.nl De andere genomineerden ontvangen een cheque van € 250,00 van Hanos-ISPC.



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: