Joyce Teune is Country Manager TheFork  

5 juli 2019 | Thijs Jacobs

Joyce Teune is vanaf heden de nieuwe Country Manager van TheFork in Nederland.  TheFork is onderdeel van TripAdvisor en Europa's toonaangevende online restaurant-reserveringsplatform, met wereldwijd een netwerk van 60.000 restaurants en 23 miljoen maandelijkse bezoekers.

Teune was voorheen  B2B Director bij TheFork Nederland. Joyce gaat zich als eindverantwoordelijke bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van de activiteiten van TheFork in Nederland. Zij rapporteert  aan Almir Ambeskovic, Head of Western Europe en board member van TheFork.

Culinair op de kaart zetten

 "In januari zijn we van IENS over gegaan naar TheFork. Mijn doel is om te blijven innoveren en om waarde toe te voegen voor de restaurantindustrie. Ik wil gasten met TheFork inspireren nieuwe culinaire ervaringen op te doen. TheFork is meer dan een reserveringsplatform alleen. Wij verbinden (internationale) gasten met restaurateurs in al onze landen. Als country manager is het mijn doel om Nederland culinair op de kaart te zetten. Met initiatieven zoals de TheFork Restaurants Awards, is hiermee de eerste stap gezet”, aldus Teune.

Joyce Teune is geboren en woonachtig in Amsterdam. Zij is 3 jaren werkzaam bij TheFork, waarbij ze een cruciale rol heeft gespeeld bij de migratie van IENS naar TheFork. Zij is daarnaast verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf.

Hiervoor werkte ze 5 jaar bij Groupon waar zij verantwoordelijk was voor de groei van deze website in Nederland. Eerder werkte zij voor een grote kinderopvang keten als operationeel directeur (Het Kinderhonk) en bekleedde  zij bij David Lloyd sports & health clubs diverse sales- en managementfuncties.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: