Jonathan Zandbergen opent nieuw concept in Schoorl

Auteur: Redactie
Opening 18 april 2023
Jonathan Zandbergen opent nieuw concept in Schoorl

Het nieuwe concept van restaurant Merlet* en Executive Chef Jonathan Zandbergen, opent de deuren in mei 2023. CHEFFD Atelier is een chef’s table restaurant in Japanse stijl, waar alles draait om dé ultieme beleving.

Met maar tien seatings kunnen gasten genieten van een beleving in exclusieve setting en interactie met de chef. Aandacht voor design en presentatie biedt rust en focus om te kunnen genieten van de gerechten. Het menu, een tasting concept, is samengesteld met internationale ingrediënten en wordt bereid in de Dutch International Cuisine-stijl.

Het menu bestaat uit tien gangen waar iedere gang wordt begeleid door verhalen en beeldmateriaal. Het beeldmateriaal wordt afgebeeld op de allernieuwste technieken in het atelier. De mixoloog en sommelier van CHEFFD Atelier heeft een pairing samengesteld met passende alcoholische of alcoholvrije dranken bij ieder gerecht.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws