Jelrick Claus en Robin Harting vormen nieuw management van Claus

15 april 2019 | Yonne van Geene

Per 1 april jongstleden vormen Jelrick Claus en Robin Harting het nieuwe dagelijks management van Claus in Hoofddorp. Jelrick Claus vervult de rol van Commercieel Manager en Robin Harting promoveert tot Operationeel Manager. Claus biedt multifunctionele eventzalen, restaurants, drie escape rooms, een casino en 20 moderne bowlingbanen.

Zowel Jelrick als Robin waren de afgelopen jaren al in diverse functies actief binnen Claus en hebben zich ontwikkeld tot professionals die elkaar uitstekend aanvullen. Daniel Kaan, COO, geeft aan ontzettend trots te zijn de vacatures binnen het management team van Claus intern te hebben kunnen invullen. "Met deze twee talenten en hun respectievelijke expertises staat er een super team klaar voor de toekomst."

Jelrick Claus

Jelrick Claus is sinds 2012 in diverse functies werkzaam geweest bij Claus, onder andere als Bowling Manager. Na zijn studie aan Business School Notenboom en een master aan de Graduate School of Business is Jelrick in dienst getreden bij Claus Company als Project Manager. Jelrick Claus: "Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdagende functie binnen Claus. Robin is operationeel ijzersterk en met mijn MBA en commerciële ervaring vormen wij een team dat elkaar blind vertrouwt. Daarnaast staat er een ervaren managementteam welke echt als een familie voelt. Wat mij betreft zijn alle ingrediënten aanwezig om met Claus de volgende stap te zetten."

Robin Harting

Robin Harting heeft ondanks haar leeftijd al een jarenlange carrière bij Claus achter de rug. Gedurende haar studie aan Hotelschool Leeuwarden begon Robin als eventmanagement stagiaire bij Claus, waarna ze is doorgegroeid tot F&B Manager. Nu vervolgt zij haar carrière als Operationeel Manager bij Claus. Robin licht toe: "Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met Jelrick, eindverantwoordelijk ben geworden van dit mooie bedrijf. De sfeer, het familiegevoel en het enthousiasme van collega’s zorgen ervoor dat ik met volle passie en energie deze functie zal omarmen. Mijn voorgaande functies als Event Manager en F&B Manager zijn een goede aanloop geweest en hebben ervoor gezorgd dat ik 100 procent klaargestoomd ben voor deze volgende stap in mijn Claus-carrière".

Claus Talenten

In mei 2018 introduceerde Claus Park Collection een nieuw high potential programma ‘Claus Talenten’, waarin vijf talenten worden klaargestoomd voor een volgende stap in hun carrière binnen het bedrijf. Zowel Robin als Jelrick hebben met succes deelgenomen aan Claus Talenten en bekronen hun deelname met deze promotie binnen het bedrijf. "Ik ben onwijs blij met de hele groep talenten, zij hebben een mooie groei doorgemaakt dit jaar. Dat vertaalt zich in de promotie van Jelrick en Robin. Zij krijgen nu de kans om hun opgedane vaardigheden in praktijk te brengen en ik heb er alle vertrouwen in dat ze hierin succesvol zullen zijn", aldus Stefanie Gielen (HR Manager).

Claus Park Collection

Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott hotel en Papa’s Beach House. Claus biedt multifunctionele eventruimtes, restaurants, drie escape rooms, een casino en bowlingbanen. Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel heeft 148 hotelkamers, 5 vergaderzalen en breidt momenteel uit met 112 hotelkamers, twee vergaderzalen, een auditorium, twee break-outrooms en foyer. Papa’s Beach House is een goed bewaard geheim in het Haarlemmermeerse Bos, met een restaurant, eventruimte, twee terrassen en privé strand.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: