Jelrick Claus en Robin Harting vormen nieuw management van Claus

15 april 2019 | Yonne van Geene

Per 1 april jongstleden vormen Jelrick Claus en Robin Harting het nieuwe dagelijks management van Claus in Hoofddorp. Jelrick Claus vervult de rol van Commercieel Manager en Robin Harting promoveert tot Operationeel Manager. Claus biedt multifunctionele eventzalen, restaurants, drie escape rooms, een casino en 20 moderne bowlingbanen.

Zowel Jelrick als Robin waren de afgelopen jaren al in diverse functies actief binnen Claus en hebben zich ontwikkeld tot professionals die elkaar uitstekend aanvullen. Daniel Kaan, COO, geeft aan ontzettend trots te zijn de vacatures binnen het management team van Claus intern te hebben kunnen invullen. "Met deze twee talenten en hun respectievelijke expertises staat er een super team klaar voor de toekomst."

Jelrick Claus

Jelrick Claus is sinds 2012 in diverse functies werkzaam geweest bij Claus, onder andere als Bowling Manager. Na zijn studie aan Business School Notenboom en een master aan de Graduate School of Business is Jelrick in dienst getreden bij Claus Company als Project Manager. Jelrick Claus: "Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdagende functie binnen Claus. Robin is operationeel ijzersterk en met mijn MBA en commerciële ervaring vormen wij een team dat elkaar blind vertrouwt. Daarnaast staat er een ervaren managementteam welke echt als een familie voelt. Wat mij betreft zijn alle ingrediënten aanwezig om met Claus de volgende stap te zetten."

Robin Harting

Robin Harting heeft ondanks haar leeftijd al een jarenlange carrière bij Claus achter de rug. Gedurende haar studie aan Hotelschool Leeuwarden begon Robin als eventmanagement stagiaire bij Claus, waarna ze is doorgegroeid tot F&B Manager. Nu vervolgt zij haar carrière als Operationeel Manager bij Claus. Robin licht toe: "Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met Jelrick, eindverantwoordelijk ben geworden van dit mooie bedrijf. De sfeer, het familiegevoel en het enthousiasme van collega’s zorgen ervoor dat ik met volle passie en energie deze functie zal omarmen. Mijn voorgaande functies als Event Manager en F&B Manager zijn een goede aanloop geweest en hebben ervoor gezorgd dat ik 100 procent klaargestoomd ben voor deze volgende stap in mijn Claus-carrière".

Claus Talenten

In mei 2018 introduceerde Claus Park Collection een nieuw high potential programma ‘Claus Talenten’, waarin vijf talenten worden klaargestoomd voor een volgende stap in hun carrière binnen het bedrijf. Zowel Robin als Jelrick hebben met succes deelgenomen aan Claus Talenten en bekronen hun deelname met deze promotie binnen het bedrijf. "Ik ben onwijs blij met de hele groep talenten, zij hebben een mooie groei doorgemaakt dit jaar. Dat vertaalt zich in de promotie van Jelrick en Robin. Zij krijgen nu de kans om hun opgedane vaardigheden in praktijk te brengen en ik heb er alle vertrouwen in dat ze hierin succesvol zullen zijn", aldus Stefanie Gielen (HR Manager).

Claus Park Collection

Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott hotel en Papa’s Beach House. Claus biedt multifunctionele eventruimtes, restaurants, drie escape rooms, een casino en bowlingbanen. Het Courtyard by Marriott Amsterdam Airport hotel heeft 148 hotelkamers, 5 vergaderzalen en breidt momenteel uit met 112 hotelkamers, twee vergaderzalen, een auditorium, twee break-outrooms en foyer. Papa’s Beach House is een goed bewaard geheim in het Haarlemmermeerse Bos, met een restaurant, eventruimte, twee terrassen en privé strand.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personalia Michelin
Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team van chefkok Ollie Schuiling versterken, die samen met Frans den Boer de nieuwe eigenaar wordt van het bekende sterrenrestaurant in Houten. De 27-jarige V...

Personalia
Joey de Kruijf geslaagd voor Meesterproef SVH Meestergastheer

Op woensdag 17 april jongstleden is Joey de Kruijf, General Manager en Maître bij Central Park in Voorburg, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Binnenkort wordt Joey als 44ste SVH Meestergastheer geïnaugureerd en treedt hij officieel toe tot de SVH Meesterfamilie. SV...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Wij zijn een goudmijn voor restaurants"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Awards Chefs
Deze drie chefs dragen titel 'New Chef on the Block'

Vandaag kennen Gault&Millau en Food Reporter de titel New Chef on the Block toe aan drie jonge, getalenteerde chefs. Alice Colombari van Restaurant Alice, Alex Haupt van 101 Gowrie en Marijn van de Worp van Restaurant Fizzy zijn de eerste drie chefs die de titel mogen dragen. De bekendmaking von...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: