Jamie’s Italian Nederland opent tweede restaurant

14 november 2016 | Thijs Jacobs

Jamie’s Italian Nederland kondigt met trots de opening van het tweede restaurant in Nederland aan. Dit restaurant zal in het voorjaar van 2017 worden geopend in het Sijthoff gebouw, gelegen in de binnenstad van Den Haag. Jamie’s Italian Nederland is onderdeel van Italian Food Concepts, de exclusieve partner van Jamie’s Italian in Nederland, België en Duitsland.

Jamie Oliver zegt: “I’m very excited that we are going to have a second Jamie’s Italian in the Netherlands, this time in the cosmopolitan city of The Hague. The city fuses nationalities and tastes and I’m looking forward to bringing the rustic, family approach to Italian food we offer and mixing it up with some great flavours from local artisan Dutch food suppliers”.

Naast Jamie Oliver is ook de gemeente Den Haag enthousiast over de komst van Jamie’s Italian “Ik juich de komst van Jamie’s Italian van harte toe; de vestiging verhoogt de aantrekkelijkheid van de binnenstad. Jamie’s vernieuwende concept past binnen onze horecavisie en schept werkgelegenheid.” Aldus wethouder Klein.

Italiaanse gerechten

Jamie’s Italian is opgericht in 2008 door Jamie Oliver en zijn mentor Gennaro Contaldo. De restaurantgroep is geliefd over heel de wereld voor zijn relaxte, gezinsvriendelijke sfeer en rustieke Italiaanse gerechten. Alle producten die gebruikt gaan worden bij Jamie’s Italian Den Haag hebben hoge welzijnsnormen, zijn vers, seizoensgebonden en van de beste lokale leveranciers. Deze bewuste kijk op kwaliteit en verantwoordelijkheid wordt sterk gedeeld door Italian Food Concepts. Zij opende in oktober 2015 het eerste Jamie's Italian restaurant in Nederland gelegen in de Markthal Rotterdam. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: