Ivy investeert in HACCP en veiligheid eten

21 februari 2011
Ivy investeert in HACCP en veiligheid eten

Restaurant Ivy in Rotterdam, bekroond met een Michelinster, 17 punten in de GaultMillau en op nummer zeven in de Lekker 2011, heeft een overeenkomst gesloten met advies- en controlebureau Food-Guard Europe BV uit Oosterhout betreffende het uitvoeren van inspecties, ATP-metingen en monsternames voor zijn keuken.

*Meer willen weten*
Francois Geurds hierover: “In mijn tijd in New York en Engeland heb ik veel geleerd over de noodzaak van HACCP, goede hygiëne en voedselveiligheid. Ik ben overtuigd van de kwaliteit van mijn leveranciers en hun producten, maar wil ook graag weten hoe lang ik bepaalde producten kan bewaren of hoe het is gesteld met de hygiëne in mijn keuken en die van mijn medewerkers. Van collega’s heb ik begrepen dat Food-Guard ons hierbij uitstekend kan helpen.”

*Trots dat de top meedoet*
Marcel Machiels, operationeel directeur van Food-Guard: “Wij zijn zeer trots om een restaurant dat tot de top van ons land behoort als klant te mogen verwelkomen. Onze jarenlange ervaring zal er mede voor zorgen dat Restaurant Ivy ook op het gebied van HACCP en voedselveiligheid tot de beste restaurants van Nederland blijft behoren.”

~Frank Lindner~

Overig nieuws