Informatiedag restaurants en internet

17 februari 2011 |
Informatiedag restaurants en internet<

Op maandag 28 februari aanstaande vindt er in het Meeting Plaza Maarssen een speciale congresdag plaats voor restaurants. Op het programma van 'Restaurants & Internet: Love @ First Site?' staan de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google, website-optimalisatie, reviewsites en social media centraal.

Offline kennismaken
Ook kunnen bezoekers op een 'marktplaats' persoonlijk kennis maken met restaurantsites en online boekingssystemen voor de restaurantbranche. Maak offline kennis met bedrijven als Iens, Dinnersite'.nl en andere sites, want online zakendoen wordt een stuk persoonlijker wanneer u de mensen achter de site persoonlijk kent. Dagvoorzitter is Frank Lindner, hoofdredacteur van De RestaurantKrant.

Voor wie?
De dag is bedoeld voor restaurateurs en hoteliers die het hotelrestaurant ook als stand-alone restaurant positioneren. Voor ondernemers die het belang van internet onderschrijven, maar graag meer willen leren over de inzet van social media, hoe om te gaan met alle reviews die er over uw restaurant worden geplaatst en het verbeteren van de vindbaarheid van de eigen website.

Programma
10.30 - 11.00 uur
Ontvangst op de marktplaats

11.00 - 11.15 uur
Welkom. Dagvoorzitter Frank Lindner

11.15 - 12.30 uur
Social Media & Ondernemen. Jeroen van der Schenk

12.30 - 13.30 uur
Lunch op de marktplaats

13.30 - 14.45 uur
Reviews - Nachtmerrie of zegen? Mihaly Laszlo van WTCH

14.45 - 15.30 uur
Hoe haal ik meer uit mijn eigen website. Janneke Nijenhuis

15.30 - 15.45 uur
Pauze op de marktplaats

15.45 - 16.15 uur
Google Trends en ontwikkelingen. Tom Mulders van Google

16.15 - 17.30 uur
Borrel op de marktplaats

Google Top Spreker: Tom Mulders
(Industry Manager Travel at Google)

Mulders werkt sinds 2009 als Industry Manager Travel bij Google. Binnen Google Nederland is Tom verantwoordelijk als Business Development Manager met de focus op performance marketing, digital branding en social media strategieën. Daarvoor was Tom onder meer werkzaam bij: ABN Amro Bank ('06-'09): VP Marketing & Sales Management for ABN Amro Private Banking worldwide.

Direct inschrijven kan via deze link
Informatie
Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website van Hands-On Advies Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland is deelname gratis.
Wie komen er al?
Kijk hier vast even welke aansprekende (hotel)restaurants zich al hebben ingeschreven
Restaurantwebsites kunnen zich "hier aanmelden voor de marktplaats":http://www.handsonadvies.nl/gastsprekercongres/restaurant-congres-2011/inschrijven-deelname-marktplaats.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Culinair
Hutten beste cateraar in MT1000

Hutten staat op nummer 1 in de categorie catering van de MT1000, het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. “Vorig jaar stonden we nummer 1 in het lijstje met runner-ups en nu meteen op nummer 1 in de overall ...

Opening Culinair
Sterrenteam Lars Albers en Randy Bouwer opent in 2020 restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer openen in het voorjaar van 2020 hun restaurant Vigor in Vught. Vigor zetelt in de 17e eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die op dit moment wordt verbouwd. Middelpunt van het restaurant is de centrale bar, die tegelijkertijd ook de open keuk...

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Vega
Column Fernando Jonker: Gun deze gasten ook een beleving

Het veganisme is ouder dan het woord zelf, in Frankrijk bijvoorbeeld werd al lang 'végétalisme' gebruikt voor wat later ook in het Frans 'véganisme' ging heten. De term veganisme is de Nederlandstalige versie van het Engelse woord ‘veganism’. Dit w...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: