Indonesia opent tweede bezorgwinkel in Rotterdam Noord

14 mei 2020 | Thijs Jacobs
Indonesia opent tweede bezorgwinkel in Rotterdam Noord

Maandag 18 mei opent een nieuwe vestiging van franchiseformule Indonesia. De bezorging wordt door Indonesia zelf verzorgd. Na de succesvolle uitrol en verkoop van de Satebar in 2016, heeft de Wai Man Lo niet lang stilgezeten. "Met het afscheid nemen van 'Satebar' richten we ons weer op de he?le Indonesische keuken", vertelt Wai Man Lo. Zijn INDONESIA biedt daarmee authentieke, eerlijke gerechten die ook vegan worden aangeboden. En die gerechten horen, waar en wanneer je ze ook eet, dezelfde verse smaak te hebben.

Bezorging op juiste niveau brengen

"De grootste uitdaging was de bezorging op het niveau te krijgen die past bij onze keuken. En dat het thuis smaakt zoals het hier uit de pan komt", vervolgt Wai Man. Voor het uitkienen van de bezorgformule is er ruim een jaar getest met bestaande diensten. "Deze aanbieders passen niet volledig bij onze kwaliteitseisen. Qua verpakking, vervoer en handling luistert het best nauw met onze keuken. En zo zijn we uitgekomen bij een eigen bezorgservice, met elektrische fietsen. De bezorgfietsen 'horen' bij de vestigingen met vaste, eigen bezorgers. Hun ervaring en inzet voel en proef je." De obers op wielen kun je bestellen via restaurantindonesia.nl

Nieuwe franchisenemers

Door het aanhaken van nieuwe franchisenemers in Rotterdam en omstreken is de formule no?g sterker. "Zo kunnen we sneller bij de klant thuis zijn, met een bestelling zoals die hem in het restaurant ook geserveerd wordt." Alle nieuwe vestigingen, zoals die aan de Bergweg en een eerste buiten Rotterdam, hebben eigen keukens waar het hele Indonesia-menu vers wordt bereid. "Hiermee werken we concreet aan het bedienen van heel Rotterdam en omstreken."

Indonesia gaat zich de komende jaren focussen op de rest van Nederland. "We zijn actief op zoek naar enthousiaste en gedreven franchisenemers in het hele land. Daarnaast krijgen we ook interessante aanvragen binnen dus ik zie het aantal vestigingen snel groeien."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: