Indonesia opent tweede bezorgwinkel in Rotterdam Noord

14 mei 2020 | Thijs Jacobs

Maandag 18 mei opent een nieuwe vestiging van franchiseformule Indonesia. De bezorging wordt door Indonesia zelf verzorgd. Na de succesvolle uitrol en verkoop van de Satebar in 2016, heeft de Wai Man Lo niet lang stilgezeten. "Met het afscheid nemen van 'Satebar' richten we ons weer op de he?le Indonesische keuken", vertelt Wai Man Lo. Zijn INDONESIA biedt daarmee authentieke, eerlijke gerechten die ook vegan worden aangeboden. En die gerechten horen, waar en wanneer je ze ook eet, dezelfde verse smaak te hebben.

Bezorging op juiste niveau brengen

"De grootste uitdaging was de bezorging op het niveau te krijgen die past bij onze keuken. En dat het thuis smaakt zoals het hier uit de pan komt", vervolgt Wai Man. Voor het uitkienen van de bezorgformule is er ruim een jaar getest met bestaande diensten. "Deze aanbieders passen niet volledig bij onze kwaliteitseisen. Qua verpakking, vervoer en handling luistert het best nauw met onze keuken. En zo zijn we uitgekomen bij een eigen bezorgservice, met elektrische fietsen. De bezorgfietsen 'horen' bij de vestigingen met vaste, eigen bezorgers. Hun ervaring en inzet voel en proef je." De obers op wielen kun je bestellen via restaurantindonesia.nl

Nieuwe franchisenemers

Door het aanhaken van nieuwe franchisenemers in Rotterdam en omstreken is de formule no?g sterker. "Zo kunnen we sneller bij de klant thuis zijn, met een bestelling zoals die hem in het restaurant ook geserveerd wordt." Alle nieuwe vestigingen, zoals die aan de Bergweg en een eerste buiten Rotterdam, hebben eigen keukens waar het hele Indonesia-menu vers wordt bereid. "Hiermee werken we concreet aan het bedienen van heel Rotterdam en omstreken."

Indonesia gaat zich de komende jaren focussen op de rest van Nederland. "We zijn actief op zoek naar enthousiaste en gedreven franchisenemers in het hele land. Daarnaast krijgen we ook interessante aanvragen binnen dus ik zie het aantal vestigingen snel groeien."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: