Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

16 januari 2019 | Thijs Jacobs

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een hoger niveau tillen.

Rijnders heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse restaurants in zowel binnen als buitenland. Zo heeft hij lange tijd bij Restaurant at Sea (Kralendijk, Bonaire) als Restaurant Manager gewerkt en vervulde hij de afgelopen twee jaar dezelfde functie bij de bekende Amsterdamse hotspot Bar Moustache. De nieuwe F&B Manager van Hotel Arena gaat hij zich onder andere bezighouden met de serviceverlening in PARK Café-Restaurant én wordt hij een belangrijke schakel tussen de Commerciële en Events afdeling. 

Echt heel mooi

Zelf zegt hij het volgende over zijn overstap naar het unieke stadshotel: "Toch mooi, dat ik tijdens mijn tijd als Hotelschool student al herhaaldelijk schreef over mijn passie voor gastronomie en ambitie in F&B management – en ik dan ook daadwerkelijk nu hier sta. Je zal begrijpen dat ik met niets minder dan volle overgave in dit nieuwe avontuur ben gestapt. Ik kijk er enorm naar uit om hier aan de slag te gaan, mét dit team, op déze plek, en bovenal vóór onze gasten. Wat heeft mijn interesse gewekt? De eindeloze mogelijkheden! Het is natuurlijk een schitterende, veelzijdige locatie (en het belooft nog véél mooier te worden). Nu is het tijd voor ons om op alle vlakken te accelereren. Hoe clichématig het ook mag klinken, de gast staat áltijd centraal. We gaan dan ook voor niets minder dan – Maar natuurlijk!"

Met zijn expertise, ervaring en de verfrissende energie die hij met zich meeneemt gaat Rijnders het PARK Café-Restaurant naar een nog hoger niveau tillen. 

Over hotel Arena

Hotel Arena ligt aan de rand van het Amsterdamse centrum en aan het Oosterpark. Het monumentale pand uit 1886, waarin het unieke stadshotel al bijna 27 jaar is gehuisvest, transformeerde door de jaren heen van Rooms-Katholiek meisjesweeshuis, sleep-in tot viersterren hotel. De monumentale delen, zoals de originele hout marmeren trap en de gerestaureerde Kapel, zijn altijd in tact gehouden en vertellen nog iedere dag over de indrukwekkende geschiedenis van deze locatie. De rijke historie wordt gecombineerd met een modern design en zie je terug in de hotelkamers, het PARK Café-Restaurant, de creatieve meeting en event Studio’s, de sfeervolle Salon en de unieke Kapel. Hotel Arena is dé plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt en danst. De plek waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, uitgaat en thuiskomst, leert kennen en ontmoet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Economie Coronacrisis
Vooral horecaondernemers maken zich zorgen over voortbestaan onderneming

Het vertrouwen in het voortbestaan bij de huidige economische situatie is in juni in nagenoeg alle sectoren van het niet-financiële bedrijfsleven toegenomen. In de meeste sectoren dacht meer dan de helft van de bedrijven in juni minstens nog een jaar te bestaan. In mei was dit nog alleen in de ...

Koffie & thee Longread
Koffiekennis: alles over koffievarianten

Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker bij het ontbijt. Omdat specialty coffees steeds gangbaarder zijn, is het verstandig om eens in deze donkerbruine materie te duiken. Want wat is speci...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Blog
Blog Jeannine Sok: Respect? Ja graag!

De horeca is nu weer een maand open. De medewerkers zijn blij om weer gasten te mogen verwennen en in de watten te leggen, want dat is waar het vak om draait. Maar sommige gasten gaan over grenzen heen, die van de nieuwe wet, van jou en van de gastvrijheid. Respectloos, terwijl je als restaurant zo ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: