Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

16 januari 2019 | Thijs Jacobs

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een hoger niveau tillen.

Rijnders heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse restaurants in zowel binnen als buitenland. Zo heeft hij lange tijd bij Restaurant at Sea (Kralendijk, Bonaire) als Restaurant Manager gewerkt en vervulde hij de afgelopen twee jaar dezelfde functie bij de bekende Amsterdamse hotspot Bar Moustache. De nieuwe F&B Manager van Hotel Arena gaat hij zich onder andere bezighouden met de serviceverlening in PARK Café-Restaurant én wordt hij een belangrijke schakel tussen de Commerciële en Events afdeling. 

Echt heel mooi

Zelf zegt hij het volgende over zijn overstap naar het unieke stadshotel: "Toch mooi, dat ik tijdens mijn tijd als Hotelschool student al herhaaldelijk schreef over mijn passie voor gastronomie en ambitie in F&B management – en ik dan ook daadwerkelijk nu hier sta. Je zal begrijpen dat ik met niets minder dan volle overgave in dit nieuwe avontuur ben gestapt. Ik kijk er enorm naar uit om hier aan de slag te gaan, mét dit team, op déze plek, en bovenal vóór onze gasten. Wat heeft mijn interesse gewekt? De eindeloze mogelijkheden! Het is natuurlijk een schitterende, veelzijdige locatie (en het belooft nog véél mooier te worden). Nu is het tijd voor ons om op alle vlakken te accelereren. Hoe clichématig het ook mag klinken, de gast staat áltijd centraal. We gaan dan ook voor niets minder dan – Maar natuurlijk!"

Met zijn expertise, ervaring en de verfrissende energie die hij met zich meeneemt gaat Rijnders het PARK Café-Restaurant naar een nog hoger niveau tillen. 

Over hotel Arena

Hotel Arena ligt aan de rand van het Amsterdamse centrum en aan het Oosterpark. Het monumentale pand uit 1886, waarin het unieke stadshotel al bijna 27 jaar is gehuisvest, transformeerde door de jaren heen van Rooms-Katholiek meisjesweeshuis, sleep-in tot viersterren hotel. De monumentale delen, zoals de originele hout marmeren trap en de gerestaureerde Kapel, zijn altijd in tact gehouden en vertellen nog iedere dag over de indrukwekkende geschiedenis van deze locatie. De rijke historie wordt gecombineerd met een modern design en zie je terug in de hotelkamers, het PARK Café-Restaurant, de creatieve meeting en event Studio’s, de sfeervolle Salon en de unieke Kapel. Hotel Arena is dé plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt en danst. De plek waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, uitgaat en thuiskomst, leert kennen en ontmoet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: