Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

16 januari 2019 | Thijs Jacobs

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een hoger niveau tillen.

Rijnders heeft ruime ervaring opgedaan bij diverse restaurants in zowel binnen als buitenland. Zo heeft hij lange tijd bij Restaurant at Sea (Kralendijk, Bonaire) als Restaurant Manager gewerkt en vervulde hij de afgelopen twee jaar dezelfde functie bij de bekende Amsterdamse hotspot Bar Moustache. De nieuwe F&B Manager van Hotel Arena gaat hij zich onder andere bezighouden met de serviceverlening in PARK Café-Restaurant én wordt hij een belangrijke schakel tussen de Commerciële en Events afdeling. 

Echt heel mooi

Zelf zegt hij het volgende over zijn overstap naar het unieke stadshotel: "Toch mooi, dat ik tijdens mijn tijd als Hotelschool student al herhaaldelijk schreef over mijn passie voor gastronomie en ambitie in F&B management – en ik dan ook daadwerkelijk nu hier sta. Je zal begrijpen dat ik met niets minder dan volle overgave in dit nieuwe avontuur ben gestapt. Ik kijk er enorm naar uit om hier aan de slag te gaan, mét dit team, op déze plek, en bovenal vóór onze gasten. Wat heeft mijn interesse gewekt? De eindeloze mogelijkheden! Het is natuurlijk een schitterende, veelzijdige locatie (en het belooft nog véél mooier te worden). Nu is het tijd voor ons om op alle vlakken te accelereren. Hoe clichématig het ook mag klinken, de gast staat áltijd centraal. We gaan dan ook voor niets minder dan – Maar natuurlijk!"

Met zijn expertise, ervaring en de verfrissende energie die hij met zich meeneemt gaat Rijnders het PARK Café-Restaurant naar een nog hoger niveau tillen. 

Over hotel Arena

Hotel Arena ligt aan de rand van het Amsterdamse centrum en aan het Oosterpark. Het monumentale pand uit 1886, waarin het unieke stadshotel al bijna 27 jaar is gehuisvest, transformeerde door de jaren heen van Rooms-Katholiek meisjesweeshuis, sleep-in tot viersterren hotel. De monumentale delen, zoals de originele hout marmeren trap en de gerestaureerde Kapel, zijn altijd in tact gehouden en vertellen nog iedere dag over de indrukwekkende geschiedenis van deze locatie. De rijke historie wordt gecombineerd met een modern design en zie je terug in de hotelkamers, het PARK Café-Restaurant, de creatieve meeting en event Studio’s, de sfeervolle Salon en de unieke Kapel. Hotel Arena is dé plek waar je eet, drinkt, werkt, slaapt en danst. De plek waar je praat en luistert, ontdekt en herkent, uitgaat en thuiskomst, leert kennen en ontmoet.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Columns Coronacrisis
Column Sico de Moel: Contact

Het klinkt misschien stom, maar ik had het echt even gemist: het contact met mijn gasten. Het deed me dan ook goed om een aantal vaste gasten weer even te kunnen zien. Vorige week zijn we begonnen met menu's voor thuis. We bezorgen in heel A...

Coronacrisis
Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verlengd als gevolg van de corona-crisis. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen nu nog tot en met 30 juni 2020 inschrijven. De uitreiking van de National...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: