Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

17 december 2014 |
Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal<

De Wageningse horecagelegenheden Hotel de Wereld, Restaurant OMundo, Drinks and Bites en Koekoekpizza-pannenkoek
in Wageningen
zijn vanaf vandaag volledig in handen van de Jaap Venendaal Groep. Venendaal nam de ondernemingen op 1 september 2013 over van Addie Roelofsen waarna een samenwerking werd gestart die dus nu beëindigd is.

Ambities kwamen niet overeen
Na een samenwerking van één jaar en drie maanden blijken de visies en ambities van Addie Roelofsen, operationeel directeur en Jaap Venendaal, algemeen directeur, teveel van elkaar afwijken om de samenwerking voort te zetten. Ze kijken terug op een mooie en turbulente periode waar ze beiden veel van geleerd hebben.

Toekomst
De Wageningse zaken blijven onder de Jaap Venendaal Groep vallen en Addie Roelofsen zal naar een nieuwe uitdaging gaan uitkijken. "De basis voor een sterke en voortvarende groep is gelegd en daar kan ik alleen maar trots op zijn. De etablissementen zijn in goede handen en de koers die ingezet is, zal verder doorgevoerd worden", besluit Addie Roelofsen.

Meer lezen over Jaap Venendaal? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal Bocuse d'Or
17 deelnemers aan de Europese finale Bocuse d'Or Europe

Van 15 tot 16 oktober nemen 17 Europese landen deel aan Bocuse d'Or Europe in Tallinn, Estland om zich te kwalificeren voor de grote wereldfinale die plaatsvindt op 1 en 2 juni 2021 in Lyon (Frankrijk). Aanvankelijk hadden 24 landen zich aangemeld. Na de eerste selectie bleven er 20 over, er ...

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Amsterdam Culinair
Taiko, in het Conservatorium Hotel, heropent en serveert Hiramasa Kingfish

Taiko, het bekroonde restaurant van Executive Chef Schilo van Coevorden, heropent op 30 september haar deuren voor hotelgasten en bezoekers. Na het succes van de Red King Crab, Wagyu, Wasabi en Soja menu’s, heeft het veelgeprezen modern-Aziatische restaurant van het Conservatorium hotel in Ams...

Nice 'n Easy
Zijn convenienceproducten ook gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Awards Cocktails
Botanero verkozen tot beste cocktailbar van Nederland

Botanero Rotterdam is door mannenblad Esquire uitgeroepen tot Beste Nieuwe Cocktailbar van 2020. De vakjury van de jaarlijkse cocktailbarverkiezing prijst de Mexicaans-geïnspireerde cocktailbar ‘die laat zien waar de nieuwe Rotterdamse cocktailscene voor staat: cocktails van hoge kwalitei...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: