Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open

27 maart 2013
Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open

Jumbo heeft in Breda de deuren geopend van de Jumbo Foodmarkt. Het supermarktconcept richt zich op vers, gezond en lekker eten tegen de allerlaagste prijs. Tientallen koks en vakspecialisten bereiden ter plekke
tal van nationale en internationale gerechten. Klanten kunnen deze gerechten mee naar huis nemen of ter plekke opeten in het Foodmarkt Café.

*Inspiratie*
Boodschappen doen moet een culinaire belevenis worden. “Zo kun je tijdens het boodschappen doen inspiratie opdoen bij koks en vakspecialisten die ter plaatse de heerlijkste gerechten klaarmaken en laten proeven. Van handgemaakte sushi en knapperige Italiaanse pizza, tot Hollandse streekgerechten, Aziatische curry’s en soepen van ambachtelijk bereide bouillon. En alles tegen ongelofelijk lage prijzen,” aldus Colette Cloosterman-van Eerd, Directeur Marketing en Formule.

*Streek- en seizoensgebonden*
Marcel Vugts, Foodmarkt Manager: “Het assortiment bestaat zoveel mogelijk uit seizoens- en streekproducten van lokale ondernemers. Dit is vriendelijk voor het milieu en voor je portemonnee. Daarnaast bereiden we de producten zoveel mogelijk ter plaatse zodat het echt vers is. Zo beschikken we over een eigen chocolaterie en branden we de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij. Maar klanten kunnen ook hun eigen yoghurt met topping maken bij de zuiveltap. Daarnaast wordt een deel van het brood door de bakkers ter plekke zelf gemaakt van lokale grondstoffen, komt de vis rechtstreeks van de afslag en kunnen lokale boeren met de trekker bij Jumbo Foodmarkt komen om hun verse groentes af te leveren.”

Met 6.000 vierkante meter vloeroppervlakte is Jumbo Foodmarkt gemiddeld zes keer groter dan een gemiddelde supermarkt.

~Frank Lindner~

Overig nieuws