Horeca kan gratis aan de vleesvervanger

17 mei 2013 |
Horeca kan gratis aan de vleesvervanger<

Nederlanders eten steeds minder vlees. Slechts 10 procent eet nog elke dag vlees, 86 procent van de Nederlanders is flexitariër. Bent u als horecaondernemer op deze groep voorbereid? Hoe
bereikt u hen? Zoek het uit en vraag het gratis kennismakingspakket aan.

Kiezen voor alternatieven
Uit recent onderzoek van Motivaction blijkt dat consumenten steeds vaker kiezen voor alternatieven. En steeds meer producenten, supermarkten en restaurants spelen daar op in; zij presenteren nieuwe vleesvervangers en andere smakelijke alternatieven.

Uitdeelactie
Om nog meer mensen bekend te maken met het grote aanbod aan verschillende vleesvervangers zal Natuur & Milieu de komende maanden in de Jumbo-supermarkten en in verschillende horecagelegenheden maar liefst 2 miljoen vleesvervangers gratis uitdelen aan consumenten.

Aanvragen vleesvervangers
KHN en Natuur & Milieu willen horecaondernemers inspireren om aandacht te besteden aan producten en gerechten met plantaardige vleesvervangers. Door uw gasten te laten proeven van lekkere en vernieuwende creaties en daar over te vertellen. In de week van 27 mei tot en met 2 juni 2013 kunt u gebruik maken van gratis kennismakingspakketten.

Bestel ook een gratis kennismakingspakket en verras u zelf en uw gasten. U kunt uw kennismakingspakket tot en met 20 mei bestellen via "e.dekruif@khn.nl"
De actie is een initiatief van Natuur & Milieu in samenwerking met Jumbo Supermarkten en de producenten van vleesvervangers Vivera en de Vegetarische Slager.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Vernieuwd sterrenrestaurant Amarone Rotterdam heropent na brand

Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van chef-kok Jan van Dobben en gastvrouw-sommelier Yoshiko van Dobben-Takayama heeft een nieuwe inrichting gekregen met een vleugje Japan. Vleugje Japan i...

"Een concept bewaken vergt scherpte"

Een ijzersterk concept bepaalt het bestaansrecht van je horecaonderneming. De concurrentie in de horeca is moordend. Om te overleven is een eigen identiteit, DNA en karakter noodzakelijk. Een goed concept neerzetten en bewaken is een voortdurend proces, voor iedere ondernemer. De manier waarop Vi...

Opening Restaurant Vega
Nationale Week Zonder Vlees opent pop-up restaurant in samenwerking met Peter Lute

Vanaf vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het Week Zonder Vlees pop-up restaurant, dat van 9 t/m 15 maart tijdens de Nationale Week Zonder Vlees geopend wordt in Muiden. Het restaurant staat onder leiding van topchef Peter Lute en het team van de Kruidfabriek, die alle gasten met een vege...

Opening Rotterdam
Chef-kok Florian van Dillen opent in maart 2020 eigen restaurant in Rotterdam

Het Scheepvaartkwartier in Rotterdam krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij. Chef-kok Florian van Dillen opent er een restaurant en bar in het pand van het voormalige restaurant La Stanza. Het bedrijf opent in maart 2020 de deuren en opereert onder de vlag van by FLIPP. Florian van Dillen (29...

Columns Blog
Kan het uit?

Vandaag werd ik benaderd door een landelijke nieuwswebsite. De dame in kwestie had een vraag gerelateerd aan horeca-advies. Of ik in een video mijn mening wilde geven over ‘All you can eat’ restaurants. Hoe ze financieel uitkomen met zo’n concept waar mensen ongelimiteerd eten en d...

Opening Internationaal
Foodhall Scheveningen opent haar deuren [Foto's]

Op de Noordboulevard vind je vanaf dit voorjaar de gloednieuwe Foodhall Scheveningen: een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit zestien verschillende wereldkeukens. Foodhall Scheveningen is dé locatie voor een hapje e...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: