Horeca kan gratis aan de vleesvervanger

17 mei 2013 |
Horeca kan gratis aan de vleesvervanger<

Nederlanders eten steeds minder vlees. Slechts 10 procent eet nog elke dag vlees, 86 procent van de Nederlanders is flexitariër. Bent u als horecaondernemer op deze groep voorbereid? Hoe
bereikt u hen? Zoek het uit en vraag het gratis kennismakingspakket aan.

Kiezen voor alternatieven
Uit recent onderzoek van Motivaction blijkt dat consumenten steeds vaker kiezen voor alternatieven. En steeds meer producenten, supermarkten en restaurants spelen daar op in; zij presenteren nieuwe vleesvervangers en andere smakelijke alternatieven.

Uitdeelactie
Om nog meer mensen bekend te maken met het grote aanbod aan verschillende vleesvervangers zal Natuur & Milieu de komende maanden in de Jumbo-supermarkten en in verschillende horecagelegenheden maar liefst 2 miljoen vleesvervangers gratis uitdelen aan consumenten.

Aanvragen vleesvervangers
KHN en Natuur & Milieu willen horecaondernemers inspireren om aandacht te besteden aan producten en gerechten met plantaardige vleesvervangers. Door uw gasten te laten proeven van lekkere en vernieuwende creaties en daar over te vertellen. In de week van 27 mei tot en met 2 juni 2013 kunt u gebruik maken van gratis kennismakingspakketten.

Bestel ook een gratis kennismakingspakket en verras u zelf en uw gasten. U kunt uw kennismakingspakket tot en met 20 mei bestellen via "e.dekruif@khn.nl"
De actie is een initiatief van Natuur & Milieu in samenwerking met Jumbo Supermarkten en de producenten van vleesvervangers Vivera en de Vegetarische Slager.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Interieur
The Streetfood Club in Utrecht is meer dan magie

Een complete ondernemer beheerst alle facetten van z’n zaak. Het is de filosofie van Wes Schreutlekamp (rechts op de foto) en Joost Bergsteijn. Van pannenkoekenbakker en cocktailshaker tot sommelier in de topgastronomie. Alle facetten werden ‘uitgespeeld’ en smelten samen in The St...

Awards Wijn
Beste prestatie Nederlandse kampioenen blindproeven op WK

Tijdens het Wereldkampioenschap blindproeven op 12 oktober 2019 in Château de Chambord te Frankrijk zijn de Nederlandse kampioenen op een eervolle 9e plaats geëindigd, hoger dan ooit tevoren. Wereldkampioen werd Frankrijk, gevolgd door China en Taiwan. Nederlandse kampioenen Eind me...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: