Horeca kan gratis aan de vleesvervanger

17 mei 2013 |
Horeca kan gratis aan de vleesvervanger<

Nederlanders eten steeds minder vlees. Slechts 10 procent eet nog elke dag vlees, 86 procent van de Nederlanders is flexitariër. Bent u als horecaondernemer op deze groep voorbereid? Hoe
bereikt u hen? Zoek het uit en vraag het gratis kennismakingspakket aan.

Kiezen voor alternatieven
Uit recent onderzoek van Motivaction blijkt dat consumenten steeds vaker kiezen voor alternatieven. En steeds meer producenten, supermarkten en restaurants spelen daar op in; zij presenteren nieuwe vleesvervangers en andere smakelijke alternatieven.

Uitdeelactie
Om nog meer mensen bekend te maken met het grote aanbod aan verschillende vleesvervangers zal Natuur & Milieu de komende maanden in de Jumbo-supermarkten en in verschillende horecagelegenheden maar liefst 2 miljoen vleesvervangers gratis uitdelen aan consumenten.

Aanvragen vleesvervangers
KHN en Natuur & Milieu willen horecaondernemers inspireren om aandacht te besteden aan producten en gerechten met plantaardige vleesvervangers. Door uw gasten te laten proeven van lekkere en vernieuwende creaties en daar over te vertellen. In de week van 27 mei tot en met 2 juni 2013 kunt u gebruik maken van gratis kennismakingspakketten.

Bestel ook een gratis kennismakingspakket en verras u zelf en uw gasten. U kunt uw kennismakingspakket tot en met 20 mei bestellen via "e.dekruif@khn.nl"
De actie is een initiatief van Natuur & Milieu in samenwerking met Jumbo Supermarkten en de producenten van vleesvervangers Vivera en de Vegetarische Slager.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Coronacrisis
Download hier de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: