Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

12 maart 2013
Horeca Inspiratie 18, 19 & 20 maart

Meer dan 145 standhouders, speciale beursacties en voorjaarsintroducties: u treft het in Evenementenhal Venray. Kom in contact met groothandels, drank- en foodproducenten en ontdek de terrastrends.

Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaarseizoen!

*Registreren*
Via "www.evenementenhal.nl/horeca-ve":http://www.evenementenhal.nl/horeca-ve kunt u zich registreren voor kaarten.
*Let op:* voor registratie is de volgende code nodig --> 8130001312

*Kwaliteit uit de regio met een sterk verhaal*
Wilt u gebruik maken van pure en eerlijke producten van eigen bodem? Op het Streek Gastronomie Plein Venray kunt u kennis maken met diverse lokale lekkernijen. Te midden van het plein wordt er live gekookt door chefs van de volgende restaurants: De Heeren van Overloon, Culinair Creatief Ruud Welbers, Hoeve De Boogaard, De Zwaan, Tante Jet, De 3 Gebroeders, Restaurant Brienen aan de Maas*, Restaurant Aubergine* en Ria Joosten Catering & Evenementen. Een van de standhouder is Hoeve Willem III een ambachtelijke ijsmakerij waarvan het roomijs wordt bereid met verse melk en waarvan de vruchten afkomstig zijn van telers uit de regio. Maar ook verse aardbeien van Van Enckevort en heerlijke asperges van Frank Swinkels. Kom langs en proef de verrassende combinaties met streekproducten uit Limburg en Brabant.



*Regionale vleesspecialiteiten*
Voor regionale vleesspecialiteiten bent u in Venray aan het juiste adres! Wagyu Farm, de eerste Europeaan met 100% raszuivere Wagyu laat bezoekers genieten van zijn vers vlees, vleeswaren en producten als bressaola, carpaccio en short ribs. Edelbrons presenteert zijn zorgvuldig geselecteerde (gedroogde) vlees van herten en wilde zwijnen. Heyde Hoeve varken, verkozen tot het meest duurzame en lekkere varken van Nederland, laat u haar mals, sappig en smaakvol varkensvlees proeven.

*Bierproeverijen & wijnproeverijen*
Op het proefplein kan volop worden geproefd van heerlijke wijnen in combinatie met culinaire tussendoortjes. Heisterkamp Wijninkopers praat u bij over de kenmerken van de proefwijnen en hoe die in relaties staan tot passende ingrediënten en gerechten.

*Bier-spijs combinaties*
Met speciale aandacht voor de range Gouverneur bieren presenteert Lindeboom Bierbrouwerij diverse bier-spijs combinaties. Anekdotes en verhalen uit het verleden zorgen voor een unieke beleving.



*Introductie van nieuwe drankjes*
Ontdek het voor het eerst op Horeca Inspiratie Venray: Arancio™ Spritz: The Orange Drink with Pride en de frisse ‘crispy’ smaakbeveling: Somersby Apple cider.

*Alles voor het voorjaarsseizoen*
Leveranciers uit uw eigen regio en landelijke merken tonen alles voor de Pasen en het terras. Na een bezoek aan Horeca Inspiratie Venray bent u helemaal klaar voor het voorjaar!

*Er is gratis parkeergelegenheid en het station is op 5 minuten loopafstand.*

Openingstijden:
maandag 18 maart 13.00 – 21.00 uur
dinsdag 19 maart 13.00 - 21.00 uur
woensdag 20 maart 11.00 – 18.00 uur
Meer informatie: "www.evenementenhal.nl/venray/beurzen":http://www.evenementenhal.nl/venray/beurzen


Overig nieuws