Horeca en hospitality manager gezocht

7 april 2014 |
Horeca en hospitality manager gezocht

Schouwburg Kunstmin, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht is met 160 voorstellingen per seizoen één van de belangrijkste podia van de Drechtsteden. Kunstmin programmeert
3 zalen, de Grote Zaal en de Kleine Zaal en een Middenzaal in het Energiehuis, het nieuwe huis voor de podiumkunsten waarin Kunstmin participeert. De schouwburg is de afgelopen twee jaar gerestaureerd en opent in november 2014 opnieuw de deuren.

Architectuur
De combinatie van het moderne interieurontwerp van Studio Makkink Bey met de unieke architectuur van Van Ravesteyn zorgt voor een hernieuwde beleving en uitstraling van het gebouw. Behalve voor voorstellingen leent de unieke ambiance zich bij uitstek voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties. Schouwburg Kunstmin beschikt over verschillende foyers en een theatercafé dat voor en na afloop van voorstellingen en evenementen is geopend. Voor de nieuw vorm te geven afdeling horeca en hospitality, zijn zij op zoek naar:

Horeca en hospitality manager (0,6 fte)

Profiel
Jij bent dé expert op het gebied van horeca en operations binnen de organisatie. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (zoals Hogere Hotelschool) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied. Je hebt bewezen leidinggevende capaciteiten, uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, nauwkeurig, resultaatgericht en commercieel ingesteld. Je kunt goed werken onder druk en in teamverband. Je hebt niet alleen vakinhoudelijke kennis maar bent ook vernieuwend en kunt ideeën vertalen naar concrete werkwijzen, waarbij je zorgt voor een goede in- en externe afstemming. Gastheerschap en het omgaan met uiteenlopende publieksgroepen is je tweede natuur. Je bent in bezit van Sociale Hygiëne.

Taken en verantwoordelijkheden

- Je geeft vorm aan de afdeling horeca en hospitality;
- Je bent verantwoordelijk voor de aanvraag van de horecavergunning en voert contractonderhandelingen met de leveranciers voor de horeca;
- Je bent verantwoordelijk voor het ontvangst, de begeleiding en
bediening van het publiek bij voorstellingen/activiteiten;
- Je zorgt voor de voorbereiding, vastlegging, inkoop en realisering van alle culturele- en commerciële activiteiten op het gebied van de horeca. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen in- en externe partijen;
- Je stelt het jaarplan voor de horeca op met de daarbij horende doelstellingen;
- Je zorgt voor werving en aansturing van het personeel bij voorstellingen/evenementen en bent verantwoordelijk voor de inroostering van medewerkers portiersdiensten, garderobe, publieksbegeleiders en bedienend personeel;
- Je verzorgt de inkoop van food en beverage, banquetingmaterialen;
- Je bent verantwoordelijk voor de naleving van normen en voorschriften (haccp) en voor het onderhoud van bedrijfsmiddelen, apparatuur en ruimten;
- Je bent verantwoordelijk voor de BHV bij voorstellingen/evenementen;
- Je bent gemiddeld drie avonden per week meewerkend leidinggevende tijdens voorstellingen/evenementen.

Wij bieden:
Een werkplek binnen een dynamische culturele podiumorganisatie op een unieke locatie.

Organisatorische positie
De horeca en hospitality manager rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsvoering.

Functiewaardering
Salariëring is afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform CAO Nederlandse Podia.

In eerste instantie een contract voor één jaar met optie tot verlenging. In de opstartfase gaat het om een aanstelling van 0,6 fte met mogelijke uitbreiding in de toekomst. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten om kennis te nemen van het culturele aanbod van de organisatie.

Procedure
Schriftelijke reacties met CV kunnen tot uiterlijk 15 april worden gestuurd naar "vacature@kunstmin.nl."
Inlichtingen
Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij:
Patrick Marcus, Hoofd bedrijfsvoering, tel. 078 6397970


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Digitaal Ondernemen
December: Alles over digitaal ondernemen

De horeca is dicht. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. Afhalen, bezorgen, pakketten samenstellen, online kookcursussen en bierproeverijn organiseren: De horeca staat verre van stil. Het digitale landschap geeft de horeca op dit moment de tools in handen om omzet te genereren. Nu fysiek conta ...

Economie Coronacrisis
Horecapersoneel slachtoffer van coronacrisis

Horeca- en cateringbedrijven ervaren pittige tijden. Tegen de stroom in proberen ze omzet te draaien en bezoekers aan te trekken. Dit blijkt uit onderzoek van Foodservice Community en GROUP7 onder bijna 600 horeca-, fastservice- (dit zijn broodjeszaken en frituren) en cateringprofessionals, dat tuss ...

Awards Culinair
Mark Captein van Orangerie De Pol is Chef van het Jaar bij JRE

Mark Captein, die samen met zijn partner Marjolein van der Ham Orangerie De Pol runt in Doetinchem, is door restaurantvereniging JRE-Nederland uitgeroepen tot Chef van het Jaar. ‘Ik ben verrast en enorm trots op deze prijs’. JRE-Nederland is een van de toonaangevende restaurantverenig ...

Hotelketens
Van der Valk Hotel Amersfoort start 'restaurant take over'

Nu restaurants gesloten zijn, maar hotels wel nog open mogen, is Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 een samenwerking gestart met lokale restaurants in Amersfoort. Een zogenoemde restaurant take over. Zo krijgen de koks van bekende restaurants in Amersfoort de mogelijkheid om hun gerechten klaar te mak ...

Achtergronden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over

Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de meest toiletvriendelijke gemeenten van Nederland zijn. De jaarlijkse ranking laat drastische verschillen zien met en zonder horeca, want zoals jullie weten is de hore ...

Financieel Ondernemen
Aftrekbare kosten in je restaurant

Als ondernemer maakt u het hele jaar door kosten. Van de meeste kosten is het duidelijk dat u deze kunt aftrekken van uw winst. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de ruimte voor uw restaurant. Er zijn echter ook kosten waarbij dit minder voor de hand ligt, zoals de kosten voor werkkleding of een maal ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: