Horeca Academie neemt Leermeester.nu over

31 augustus 2012 |
Horeca Academie neemt Leermeester.nu over<

De Horeca Academie neemt per 1 september Leermeester.nu, opleider voor leermeesters in de horeca, over.

Leermeesterdiploma
Leermeester.nu leidt vakmensen in de Horeca op voor het erkende leermeesterdiploma. De branche stelt dit diploma verplicht voor elke begeleider van leerlingen in de branche. De Horeca Academie is een particuliere opleider waar volwassenen opgeleid worden voor de horeca. De opleidingen zijn ambachtelijk met veel nadruk op de praktijk. Door het toepassen van e-learning kan een groot deel van de lestijd benut worden voor werken in het opleidingsrestaurant.

Peter van Kempen
De Horeca Academie neemt alle activiteiten over van Leermeester.nu. De huidige eigenaar Peter van Kempen, is voor een derde aandeelhouder van de Horeca Academie en blijft dus nauw betrokken bij Leermeester.nu. Leermeester.nu blijft als merk bestaan en zal haar activiteiten op dezelfde wijze voortzetten.

Praktijk en onderwijs
Met de overname wil de Horeca Academie de aansluiting van praktijk en onderwijs verder verbeteren. De opleidingen kunnen hiermee profiteren van de kennis die de deelnemers aan de Leermeesteropleiding meebrengen. De Leermeesters krijgen meer inzicht in de manier waarop het onderwijs van hun leerling is ingericht en wat hun rol daarin is.

Op de foto: De opleidingskeuken van de Horeca Academie.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: Hoofd omhoog

We zijn twee weken verder. Twee weken geleden begonnen we met het voorbereiden van afhaalmaaltijden. Op mijn telefoon verschijnt een bericht van de moeder van mijn kinderen. ‘Hoop dat het met je gaat’… Het grijpt mij aan en door mijn hoofd flits alles door mij heen. Tja.. Hoe g...

Help de Horeca: eerste miljoen is binnen

Sinds de start van Help de Horeca twee weken geleden zijn inmiddels ruim 20.000 waardebonnen ter waarde van maar liefst 1 miljoen euro aangeschaft door horecaliefhebbers in heel Nederland. Met dit bijzondere initiatief ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse ...

Columns Coronacrisis
Column Sico de Moel: Contact

Het klinkt misschien stom, maar ik had het echt even gemist: het contact met mijn gasten. Het deed me dan ook goed om een aantal vaste gasten weer even te kunnen zien. Vorige week zijn we begonnen met menu's voor thuis. We bezorgen in heel A...

Coronacrisis
Inschrijftermijn Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2020 verlengd

De inschrijftermijn voor de 19e editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs voor de beste jonge gastvrouw of gastheer van Nederland is verlengd als gevolg van de corona-crisis. Kandidaten tussen de 20 en 26 jaar kunnen nu nog tot en met 30 juni 2020 inschrijven. De uitreiking van de National...

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: