HEERLIJK10Daagse bijna van start

19 mei 2016
HEERLIJK10Daagse bijna van start

Morgen begint de HEERLIJK10Daagse voor de negende keer. Tot en met 29 mei lunchen deelnemers voor 22,50 euro en dineren zij voor 27,50 euro prinsHEERLIJK in
de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor tien euro extra eet men zelfs op sterrenniveau en voor twintig euro extra op tweesterrenniveau.

*Garantie voor kwaliteit*
De ingrediënten in de driegangenmenu's worden niet aangepast aan de lagere prijs en de service zal tevens hetzelfde niveau als gewoonlijk behouden tijdens deze tien dagen. Voor beduidend minder geld lunch of dineert de gast tijdens HEERLIJK10Daagse op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar in de door HEERLIJK.nl geselecteerde toprestaurants.

*Toprestaurants*
Aan de HEERLIJK10Daagse doen verschillende toprestaurants mee: Parkheuvel** (Rotterdam), Merlot (Amersfoort), Apicius* (Bakkum), Niven* (Rijswijk), La Providence (Baarle-Nassau), Élevé* (Leeuwarden), Brasserie Bakboord (Almere), Calla’s* (Den Haag), De Zevende Hemel (Groningen), De Goudplevier (Peize), De Bokkepruik* (Hardenberg), La Boheme (Maastricht), Wolfslaar* (Breda), Oesterbeurs (Yerseke) en O Mundo* (Wageningen).

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws