Happy Italy geopend in Roermond

Auteur: Redactie
Opening 19 oktober 2022
Happy Italy geopend in Roermond

Het is eindelijk zo ver; Happy Italy opent na een grote verbouwing de deuren van een splinternieuw restaurant in het centrum van Roermond. Vanaf vandaag kan er ook in de modestad worden genoten van de grote porties pasta en pizza van het populaire fast- casual-dining restaurant.

De nieuwste Happy Italy is gevestigd aan de Markt in het centrum van Roermond. Het pand werd de afgelopen maanden grondig verbouwd naar het Happy Italy concept. Resultaat; een trendy restaurant met een ruime hoeveelheid zitplaatsen, variërend van knusse tafeltjes voor twee tot comfortabele banken waar je gemakkelijk met een grote vriendengroep of de hele familie aanschuift. En natuurlijk is er ook een toffe speelhoek mét ballenbak waar kinderen zich lekker in kunnen
uitleven.

More for less

Met kwalitatief goed eten voor een lage prijs én grote porties, maakt Happy Italy uiteten gaan beschikbaar voor een breed publiek. Sandra van Halderen, CEO van Restaurant Company Europe, de horecagroep waar Happy Italy onderdeel van is: "Op onze menukaart vind je een ruime keuze aan verse pasta’s, grote pizza’s en lekkere sweets. Krijg je niet alles op, dan krijg je de rest mee in een ‘happy bag’, zodat je er later nóg een keer van kunt genieten. Of je nu bij ons langskomt met je gezin, een hapje wilt eten na een dag shoppen in het outletcenter, gaat borrelen met collega’s of je eerste date hebt, we doen er alles aan om een flinke dosis happiness toe te voegen aan je dag."

Nieuwe look & feel

Onlangs onderging Happy Italy een grote rebranding. Het nieuwe restaurant in Roermond is daarmee de eerste locatie die volgens het nieuwe concept wordt geopend. Net als in de 20 bestaande Happy Italy restaurants, mocht ook hier de vakkenkast met traditionele tomatenblikken als echte eye catcher niet ontbreken. Maar, het donkere kleurgebruik, de hippe materialen zoals de marmerlook tafeltjes, het groen en de catchy neon’s zorgen samen écht voor een vernieuwde sfeer. "Het is jonger, krachtiger en vooral beter aansluitend op onze happy way to look at the world."

Over Happy Italy

Everything to make you HAPPY. Met dat doel opende Happy Italy in 2011 het eerste restaurant. Inmiddels telt Happy Italy ruim 20 restaurants en is het uitgegroeid tot één van de sterkste horecamerken van Nederland. De belangrijkste pijlers van de fast casual-dining restaurantformule zijn de grote porties verse pasta en de pizza voor lage prijzen.

Restaurant Company Europe

Happy Italy is onderdeel van de toonaangevende Restaurant Company Europe. Met meer dan 75 restaurant- en cafélocaties is RCE de grootste horecagroep van Nederland. Het portfolio van RCE bestaat, naast Happy Italy, uit diverse sterke horecaconcepten met meerdere vestigingen als Loetje, Stan, Beers & Barrels, aangevuld met unieke stand-alone locaties als Waag in Leiden en De Vooruitgang in Eindhoven.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 

Overig nieuws