Haags Danscaf� omgetoverd tot restaurant

5 november 2014 |
<

Vanaf vrijdag 28 november opent danscafé Danzig in Den Haag de deuren voor een pop-up versie van Hudson Bar & Kitchen. Overdag worden
de tafels gedekt en gaan de burgers op de grill. Overigens staan er ook allerlei andere all American gerechten op de kaart en serveert Hudson cocktails & barbites. Danzig fans hoeven zich geen zorgen te maken: het populaire danscafé blijft gewoon Danzig by night op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Make-over voor Danzig
Bij hamburgers en andere Amerikaanse lekkernijen hoort een easy going sfeer en dus krijgt Danzig een make-over. Hout, bakstenen en leer zorgen voor een relaxte, warme uitstraling, met hier en daar een knipoog zoals de Hudson Wall of Fame. Omdat de horecagelegenheid vlakbij het Mauritshuis ligt, maakt kunstenaar Tinus Teder speciaal voor Hudson Den Haag een schilderij ‘Het Meisje met de Hamburger’, een knipoog naar het beroemde ‘Meisje Met de Parel’ van Vermeer. Overigens is Hudson voor museumbezoekers ook een ideale plek voor de koffie met een home made apple pie. Er kan ook geluncht worden, met bijvoorbeeld een Eggstravaganza Bacon, een Smokey Beefwrap of natuurlijk gewoon een sappige hamburger.

Poster van Tinus Teder


Meer lezen over Hudson Bar & Kitchen? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: