Grote barbeque van Resto VanHarte Amersfoort

10 mei 2016
Grote barbeque van Resto VanHarte Amersfoort

Resto VanHarte Amersfoort verzorgt woensdag 1 juni een grote barbecue bij Nieuwe Erven, de cultuurboerderij aan de Heiligenbergerweg. De
BuurtBBQ is de eerste in een serie bijzondere activiteiten onder de noemer: Geef je buurt een boost. Iedereen kan bij dit buurtfeest aanschuiven om gezellig mee te eten, graag na reservering. Maar iedereen is ook van harte welkom om mee te helpen met de organisatie van dit grote feest. Een leuk initiatief.

*Geef je buurt een boost*
De BuurtBBQ staat niet op zichzelf. Eind augustus is er een volgende activiteit, aangestuurd door Resto VanHarte en vrijwilligers, onder de noemer Ongekend Talent, waarbij bijzondere talenten uit de buurt aan bod komen. Geef je buurt een boost is een project dat bestaat uit een serie activiteiten die in 21 steden door Resto VanHarte wordt uitgevoerd in anderhalf jaar tijd. Het programma heeft in elke stad een startschot met de BuurtBBQ en sluit af met een evenement getiteld ‘Heel de buurt kookt’. Het doel van de BuurtBoost is om met elkaar kennis te maken en te participeren in het leefbaarder maken van je eigen woonomgeving. ‘Geef je buurt een boost’ is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

*Over Resto VanHarte*
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws