'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

19 oktober 2012 |
'Groene' Sligro Zwolle opent deuren<

Sligro opent in Zwolle de deuren van een nieuwe vestiging die om de hoek van de oude locatie ligt. De groothandel krijgt een proeftuin en bij de bouw is sterk rekening gehouden met duurzaamheid.

Drie keer zo groot
Arthur Reijnders, directeur Sligro Zwolle: “Het vloeroppervlak is maar liefst 10.000 vierkante meter. Dit is bijna een verdriedubbeling ten opzichte van het oude pand. We gaan dan ook een veel breder assortiment voeren, met name op het gebied van versproducten en specialiteiten voor de horeca. Bovendien krijgt Zwolle de functie van ‘servicevestiging’ binnen Sligro. Dat houdt in dat we aanvullende assortimenten leveren aan de Sligro Bezorggroothandels die de bestellingen bij de horecabedrijven afleveren. Zo kan het volledige assortiment van 60.000 artikelen ook altijd in één keer compleet geleverd worden.”

Producten beleven
Eten is beleven, ook in de groothandel. Sligro Zwolle beschikt vanaf nu over een ‘proeftuin’ waar klanten de kwaliteit van de producten zelf kunnen ervaren. Een ideale plaats om culinaire inspiratie op te doen. De chef-koks bereiden hier de lekkerste gerechten, uiteraard om te proeven.

Milieu centraal
Het nieuwe pand is een groene Sligro-vestiging. Tijdens de bouw is rekening gehouden met de eisen van Sligro op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo is er een warmteterugwininstallatie geplaatst. Door gebruik te maken van warmteterugwinning via de CO2 koel-vriesinstallaties wordt het gehele pand op een duurzame manier verwarmd en gekoeld, zónder traditionele gasverwarming.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair
5&33 trapt truffelseizoen af

Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledig in het teken van de truffel staat. De jaarlijkse 5&33 truffel kick-off is dit jaar in samenwerking met chefs Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer. Van...

Events Achtergronden
Kom je ons bezoeken op Gastvrij Rotterdam?

Uitgeverij PS: bv, de uitgever van jouw favoriete horecavakbladen, staat op horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoek je onze stand om van gedachten te wisselen? Heb je een innovatief horecaconcept of ben je op zoek naar informatie over de branche? We vertellen je er ook meer over de horecatrainingen v...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: