Gratis naar Internorga 2015

12 februari 2015 |
Gratis naar Internorga 2015

Wat heeft de toekomst in de buitenshuismarkt? Wat wilt u uw gasten morgen kunnen bieden? Wat gaat u nieuwe klanten opleveren? Ontdek het van
13 t/m 18 maart 2015 op de INTERNORGA – de toonaangevende vakbeurs voor hotellerie en gastronomie, catering en grootkeukens, bakkerij en banketbakkerij. Hier presenteren 1200 exposanten uit binnen- en buitenland hun innovaties voor de hele horecasector. De ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de belangrijke nieuwe marktontwikkelingen in de branche en om nieuwe contacten te leggen.

Wat is er te doen?
Op de INTERNORGA gaat alles om trends, innovaties, workshops en het leggen van nieuwe contacten. Op de beurs komen alle deelgebieden van de diverse bedrijfstakken aan bod:
• keukentechniek en -apparatuur
• inrichting en apparatuur
• voedingsmiddelen en dranken
• bakkers- en banketbakkersbenodigdheden, winkelinrichting
• IT, kassasystemen en communicatie
• ijsmachines, ingrediënten en toebehoren

Gratis toegang voor u!
Om uw deelname aan de beurs zo rendabel, stressvrij en aangenaam mogelijk te maken, wil Hamburg Messe u graag de volgende service aanbieden:
1. gratis entree op alle beursdagen
2. ondersteuning bij de reisplanning
3. uitwerken van een bezoekersprogramma
4. financiële ondersteuning bij groepsvervoer per bus naar de beurs
5. ondersteuning in uw moedertaal
6. gratis wifi

Om uw kosteloze toegangskaart te ontvangen, kunt u zich registreren in de ticketshop via deze link. Nadat u zich geregistreerd heeft, geeft u uw persoonlijke code IN15NB op en dan kunt u uw toegangskaarten afdrukken.
We zouden het leuk vinden om u in maart op de beurs te mogen begroeten. We kunnen u nu alvast verzekeren dat u dit internationale evenement niet wilt missen!
Wij wensen u een aangenaam en succesvol beursbezoek!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: