Gratis naar Internorga 2015

12 februari 2015
Gratis naar Internorga 2015

Wat heeft de toekomst in de buitenshuismarkt? Wat wilt u uw gasten morgen kunnen bieden? Wat gaat u nieuwe klanten opleveren? Ontdek het van
13 t/m 18 maart 2015 op de INTERNORGA – de toonaangevende vakbeurs voor hotellerie en gastronomie, catering en grootkeukens, bakkerij en banketbakkerij. Hier presenteren 1200 exposanten uit binnen- en buitenland hun innovaties voor de hele horecasector. De ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de belangrijke nieuwe marktontwikkelingen in de branche en om nieuwe contacten te leggen.

*Wat is er te doen?*
Op de INTERNORGA gaat alles om trends, innovaties, workshops en het leggen van nieuwe contacten. Op de beurs komen alle deelgebieden van de diverse bedrijfstakken aan bod:
• keukentechniek en -apparatuur
• inrichting en apparatuur
• voedingsmiddelen en dranken
• bakkers- en banketbakkersbenodigdheden, winkelinrichting
• IT, kassasystemen en communicatie
• ijsmachines, ingrediënten en toebehoren

*Gratis toegang voor u!*
Om uw deelname aan de beurs zo rendabel, stressvrij en aangenaam mogelijk te maken, wil Hamburg Messe u graag de volgende service aanbieden:
1. gratis entree op alle beursdagen
2. ondersteuning bij de reisplanning
3. uitwerken van een bezoekersprogramma
4. financiële ondersteuning bij groepsvervoer per bus naar de beurs
5. ondersteuning in uw moedertaal
6. gratis wifi

Om uw kosteloze toegangskaart te ontvangen, kunt u zich registreren in de ticketshop "via deze link.":https://osc.hamburg-messe.de/osc/servlet/rubin.osc.LeiKatServlet?spr=GB&leiGruID=%3F&act=showLeiGru&ishop_id=IN15_TICKETSHOP_B2B&vs=MPIGK&t=0109112100 Nadat u zich geregistreerd heeft, geeft u uw persoonlijke code *IN15NB* op en dan kunt u uw toegangskaarten afdrukken.

We zouden het leuk vinden om u in maart op de beurs te mogen begroeten. We kunnen u nu alvast verzekeren dat u dit internationale evenement niet wilt missen!
Wij wensen u een aangenaam en succesvol beursbezoek!

Overig nieuws