Gratis eten voor alle 'Joosten' in Amsterdams restaurant

1 november 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant JOOST in Amsterdam organiseert voor de derde keer op rij de campagne: 'Joost moet je heten, dan mag je gratis komen eten!' Na het ongekende succes van vorig jaar is het tijd voor de 3.0 versie. Het restaurant roept heren (en dames) met de naam Joost op via Facebook en radio, om zich aan te melden om kans te maken op een plek aan tafel bij JOOST.
 

Het grote JOOST moet je heten diner 3.0


Op donderdagavond 9 november trakteert restaurant JOOST, Joost. Op vertoon van een geldig ID-bewijs mogen alle Joosten naar binnen voor een heerlijk 3-gangen diner inclusief drankjes! Uit alle aanmeldingen worden er 20 JOOSTEN samen met een vriend(in) uitgekozen om deel te nemen aan het meest komische diner van Nederland.

Restaurant JOOST is onderdeel van de Vondel Hotels collectie en is de ideale plek voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch, een bruisende borrel, een gezellig diner of event. Het restaurant dankt haar naam aan de dichter Joost van den Vondel en is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur.

Meer informatie: restaurantjoost.com

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: