Gratis eten voor alle 'Joosten' in Amsterdams restaurant

1 november 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant JOOST in Amsterdam organiseert voor de derde keer op rij de campagne: 'Joost moet je heten, dan mag je gratis komen eten!' Na het ongekende succes van vorig jaar is het tijd voor de 3.0 versie. Het restaurant roept heren (en dames) met de naam Joost op via Facebook en radio, om zich aan te melden om kans te maken op een plek aan tafel bij JOOST.
 

Het grote JOOST moet je heten diner 3.0


Op donderdagavond 9 november trakteert restaurant JOOST, Joost. Op vertoon van een geldig ID-bewijs mogen alle Joosten naar binnen voor een heerlijk 3-gangen diner inclusief drankjes! Uit alle aanmeldingen worden er 20 JOOSTEN samen met een vriend(in) uitgekozen om deel te nemen aan het meest komische diner van Nederland.

Restaurant JOOST is onderdeel van de Vondel Hotels collectie en is de ideale plek voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch, een bruisende borrel, een gezellig diner of event. Het restaurant dankt haar naam aan de dichter Joost van den Vondel en is zeven dagen per week geopend. De keuken is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur.

Meer informatie: restaurantjoost.com

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: