Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

13 mei 2013
Grand Hotel Karel V heeft nieuwe chef

Vito Reekers wordt de nieuwe chef de cuisine van Grand Hotel Karel V. Jasper Gronert wordt zijn rechterhand. Beiden zijn momenteel souschef onder Jeroen Robberegt en al langere tijd
medeverantwoordelijk voor de culinaire kwaliteit van Grand Restaurant Karel V. Onder de leiding van Vito wil het hotel de culinaire ambitie continueren.

*Klaargestoomd*
“Mijn doel is om het culinaire niveau van Grand Restaurant Karel V te behouden en de smaken verder te verfijnen. Gastvrijheid en eigentijds gastronomisch vermaak in het grand restaurant staan hierbij voorop. Robberegt heeft ons klaargestoomd om de keuken te runnen en onze eigen kookstijl verder te ontwikkelen.”
Vito heeft ervaring opgedaan bij Ciel Bleu als souschef (vier jaar), Da Vinci en Au Coin des Bons Enfants.

*Continuering ambitie*
“Ondanks een opvallend grote belangstelling van externe kandidaten, denken we dat interne opvolging de beste garantie is op continuering van ons gastronomisch niveau. Wij prijzen ons gelukkig met zoveel uitzonderlijk culinair talent in eigen huis en het past bij Grand Hotel Karel V
om ambitieuze medewerkers kansen te bieden.” Aldus Toon Naber, algemeen directeur van Grand Hotel Karel V.

*Ondersteuning*
Vito Reekers wordt gesteund door Jasper Gronert als Chef Restaurant, Jeroen Lauffer als Chef Brasserie en Marco Oldeman Chef Banquets; samen met Johan Kragtwijk als Maître d’Hotel zullen zij de culinaire ambitie van Karel V gestalte geven.

~Frank Lindner~

Overig nieuws