Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn

21 augustus 2015
Gin-tonic diner bij sterrestaurant Posthoorn

Dealsite Groupon heeft samen met sterrenchef Jeroen Bavelaar en sommelier Edwin van Egmond van Michelinster-restaurant "Posthoorn":http://www.posthoorn.eu/restaurant/ de handen
ineen geslagen om het 'Shaken & Koken met Gin receptenboek' te creëren. Samen hebben zij twee bijzondere gin-tonic cocktailrecepten, een hoofdgerechten een dessert ontwikkeld waarin gin en tonic zijn verwerkt. Ook is het voor gasten mogelijk om te genieten van een viergangendiner in gin-tonic stijl.

*Trend*
"Gin-tonic drankjes, maar ook koken met bijzondere ingrediënten zoals gin is een trend die zich steeds verder ontwikkeld. Wij willen blijven innoveren en experimenteren om consumenten te verrassen met onze gerechten. Vandaar dat wij een receptenboek hebben gecreëerd waarin wij onze 'geheime recepten' prijsgeven", aldus Jeroen Bavelaar en Marc Boeljon (patron) van Posthoorn.

*Gin receptenboek*
Het receptenboek bevat twee recepten om te koken en twee recepten om te shaken met gin. Het hoofdgerecht is een gin-tuna salade en het nagerecht gin-tonic zacht fruit. De twee cocktails zijn een Bloody gin-tonic en een Fever-tree Indian tonic.

*Gin-tonic sterrendiner*
Gasten kunnen er ook voor kiezen om te genieten van een gin-tonic diner bij restaurant Posthoorn zelf. Het Michelinster-restaurant biedt via Groupon een viergangendiner aan dat geïnspireerd is op de cocktail.

Overig nieuws