Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling

21 juli 2017 | Roy Spijker
Get Chef’s start met bezorging tegen voedselverspilling<

Via Get Chef’s kan de consument nu gerechten met korting op locatie laten bezorgen zodat voedselverspilling wordt voorkomen bij Amsterdamse horeca. De Get Chef’s app is hiervoor een samenwerking aangegaan met ?het Amsterdamse ?fietsbezorgnetwerk ?TringTring. De volledig vernieuwde app is te downloaden met veel nieuwe mooie restaurants.

Via de Get Chef’s app realiseren horecaondernemers meer omzet en minder waste. Tot dusverre konden consumenten afhalen en een tafel reserveren bij onder andere restaurants en lunchrooms in Amsterdam. Vanaf vandaag komt daar bezorging bij! Voedselverspilling voorkomen wordt zo nog makkelijker! Bij deelnemende restaurants kun je gerechten van hun menukaart bestellen. Indien ze gerechten in overvloed hebben kan de consument ook deze aanschaffen met een mooie korting. “Bezorgen is een logische toevoeging, gemak dient de mens! Voor een leuke prijs heb je gerechten bij je thuis, je werk of zelfs in het park bezorgd”, aldus Bruce Westeneng, co-founder Get Chef’s. Zeker in het park kunnen bezorgen is een vernieuwing waar Get Chef’s blij mee is, kijkende naar het recente BBQ verbod in onder andere het Vondelpark!

Bezorging zal de Amsterdamse partij TringTring op zich nemen. TringTring is sinds 2014 actief in de hoofdstad en heeft de focus op een goede service voor de bezorging van pakjes, eten en boodschappen per fiets. De uitdaging van TringTring is om de stad een beetje mooier te maken door te zorgen voor meer tijd , schone lucht, werk, en klandizie voor de Amsterdammers. Met deze samenwerking proberen TringTring en Get Chef’s het mooier maken van de stad te versterken.

De bezorgfunctie is terug te vinden in de volledige vernieuwde app van Get Chef’s. De app met verbeterde functionaliteiten en look and feel is te downloaden via de App Store en Google Play. Het aantal horecagelegenheden is met 4?5? stuks toegenomen en bestaat nu uit erg mooie namen zoals New York Film Academy, Chocolate Bar, Café Sarphaat, Voldaan, Café Lennep, Temakery, ?Fresh Food Lovers, Soytasty?, Soul Burger? en nog vele anderen.

Over Get Chef’s
Get Chef’s is opgericht om voedselverspilling binnen de horeca tegen te gaan. Het is hét platform waar dit met consument en horeca wordt gerealiseerd. Horecaondernemers krijgen de mogelijkheid om hun voorraad beter te beheren. Via de app kunnen gebruikers afhalen, laten bezorgen, of een tafel reserveren in bijvoorbeeld een restaurant. Gerechten die verspild dreigen te worden kunnen ondernemers met korting aanbieden naast de menukaart. Per transactie wordt er gedoneerd aan de Voedselbank. Voedselverspilling verminderen en daarmee voedseltekort tegengaan. Get Chef’s is momenteel actief in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op getchefs.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Eerste Nederlandse SUGO to go opent in Rotterdam

Biologisch, gezond, duurzaam én vers. Menig pizza liefhebber is verknocht aan de inmiddels befaamde pizza al taglio van SUGO. Dit blijkt niet alleen uit de veelbelovende recensies op Tripadvisor, maar ook uit de Deliveroo Pizza Contest 2019 waar SUGO de eerste plek bemachtigde. Nu SUGO vele h...

Opening Fastservice
Op dit nieuwe eetadresje in Maastricht draag je een slabber!

De hoofdstad van de zuidelijkste provincie van Nederland staat bekend om haar laissez-faire en bourgondische levensstijl. Het was dan ook geen moeilijk keuze voor spaghetticoncept BAVET waar in Nederland ze hun eerste vestiging zouden openen. Vanaf vandaag kan je op Markt 7 terecht voor een spaghett...

Events Internationaal
EQUIPHOTEL uitgesteld naar 2022

Gezien de huidige situatie rondom de COVID-19 epidemie, die momenteel op lokaal en mondiaal niveau voortdurend verslechtert, kondigt Reed Expositions France aan dat de 2020-editie van de EQUIPHOTEL, die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 19 november 2020, is uitgesteld naar 2022. De afgelope...

Awards Vega
Dit is het beste groentenrestaurant ter wereld

We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants én -bedrijven ter wereld bekend. La Distillerie (Château Bourglinster - Luxemburg) van groentenchef René Mathieu is uitgeroepen tot he...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een gewijzigde Bibob-toets: wat betekent dat?

Zoals iedere horecaondernemer weet, kan geen restaurant of café worden geopend zonder de daartoe benodigde vergunning of vergunningen. Bij de aanvraag van zo’n vergunning, bijvoorbeeld een exploitatie- of Drank- en horecawetvergunning, is het mogelijk dat de aanvrager een zogenaamde Bib...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Nieuwe coronamaatregelen: waarom moet de horeca eigenlijk eerder dicht?

Vanaf zondag 18.00 uur zijn de nieuwe coronamaatregelen van kracht gegaan, waarvan de meeste gericht zijn op de horeca. Premier Rutte toonde zich bezorgd over de verspreiding van het virus en vond de maatregelen nodig en logisch: "Hoe later op de avond, hoe moeilijker de anderhalve meter."...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: