Geniaal bedachte patisserie in Waldorf Astoria Amsterdam

1 juli 2019 | Thijs Jacobs

Zon, zee, zand. Chillen aan het strand. Dobberen in zee, surfen over de golven, beachvolleybal in je bikini, schelpen zoeken langs de vloedlijn, bubbels om de zomer te vieren. Het eindeloze strandleven maakt van alle dagen een feest. Om dat strandgevoel te beleven hoef je deze zomer niet naar de kust. ‘The beach’ was de inspiratiebron voor de nieuwe Summer Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam.

Opnieuw weten de chefs te verrassen met geniaal bedachte patisserie. De hartige en zoete creaties geven het ‘strandleven in de carrousel’ smaak en mondvermaak. Ga zitten, ontspan en laat je weldadig verwennen in de warme, zomerse sfeer van de  Peacock Alley in het luxe hotel aan de Herengracht 548 in Amsterdam. Van 1 juli tot en met 31 augustus alle dagen strandgeluk van 15.00 – 17.00 uur en met live pianomuziek op vrijdag, zaterdag en zondag. Prijs: vanaf 54,50 p.p. 

Hartige en zoete heerlijkheden

De carrousel vol heerlijkheden bevat hartige hapjes, zoals een luchtbedje van gerookte zalm, roomkaas, pistou; zeewiercracker met zeester van geitenkaas en duindoornbes; en een masala strandbal. Zoete smaken zijn onder meer verwerkt in een kunstig surfboard op een golf, gemaakt op een eclair met citroenmeringue; octopus op een blauwe bessen-cupcake met Ruby chocolade; een exotische schelp van financier, rum, munt, limoen en tot slot een onweerstaanbare kokosnoot met piña colada.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Personeel Gastronomie
Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht

Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit is van de prestigieuze titel Advanced Sommelier. Bij Harry’s wordt hij eindverantwoordelijke vo ...

Wet- en regelgeving Corona
Minister: geen ruimte voor heropening van terrassen

Minister Bas van 't Wout (Economische Zaken) heeft vrijdag nog eens gemeld dat er op dit moment "echt geen ruimte is om meer te doen." Hij sprak uit dat de "huidige rotsituatie dan alleen maar langer voort al duren." Op 8 maart wil hij de situatie nog eens bekijken in de hoop ...

Gastronomie Corona
Toprestaurants doen niet mee aan horeca-protest

De meeste toprestaurants in Nederland doen niet mee aan het horeca-protest, waarbij op dinsdag 2 maart de terrassen weer voor publiek open worden gesteld. Ruim 130 ondernemers, verenigd in de G4 (Gastronomische 4) en te samen goed voor driekwart van de Michelin-sterren in Nederland, distantieren zic ...

Corona
Groep horecaondernemers opent 2 maart terrassen

De horeca is het zat. Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen roept collega-ondernemers op om de terrassen aanstaande dinsdag 2 maart te openen. Het besluit van het kabinet om de horeca geen versoepelingen te bieden is voor de actiegroep de reden tot de oproep, meldt Omroep Brabant. De actiegroep, ...

Interview Longread
Corona of niet, dit stel opende deze week hun nieuwe zaak

In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen beiden hun baan verdwijnen bij Hutten Catering – een deugd. De langgekoesterde wens om een eigen zaak te openen werd werkelijkheid. Grand Caf&eac ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: