Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

11 april 2016 |
Frank Uphoff Executive Chef Hilton The Hague

Frank Uphoff is de nieuwe Executive Chef van Hilton The Hague. Frank Uphoff is geen onbekende binnen Hilton. In het verleden was hij
werkzaam als Executive Sous Chef bij Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa in de Verenigde Arabische Emiraten en Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa. In totaal heeft Frank Uphoff meer dan 20 jaar ervaring in het vak en daarmee een rijke kennis op het gebied van gastronomie. Zo werkte hij in de periode van juni 2007 tot november 2008 bovendien als Chef de Partie bij Château Neercanne, destijds bekroond met een Michelinster. De afgelopen maanden heeft Frank Uphoff samen met de keukenbrigade van Hilton The Hague de laatste hand gelegd aan de nieuwe menukaart voor Restaurant Pearl. Gasten van Restaurant Pearl kunnen vanaf donderdag 14 april genieten van een gevarieerde nieuwe menukaart.

Toekomstvisie
Sjoerd Sybesma, Hotel Manager Hilton The Hague zegt hierover: “Na het vertrek van Edwin van den Heijkant hebben we bewust de tijd genomen om zorgvuldig en uitgebreid te zoeken naar een juiste en waardige opvolger. Met Frank hebben we een vakman naar Den Haag gehaald met een toekomstvisie die aansluit bij het Food & Beverage concept van Hilton The Hague en Restaurant Pearl na het winnen van de Gouden Pollepel afgelopen jaar.”

Streekproducten
Frank Uphoff, zegt over zijn aanstelling: “Ik zie het als een prachtige uitdaging om mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen bij Hilton The Hague. De afgelopen maanden heb ik al mogen ervaren dat de keukenbrigade zeer gepassioneerd te werk gaat met als eindresultaat een nieuwe veelzijdige menukaart, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Ik ben er dan ook trots op deel te kunnen uitmaken van dit professionele team en kijk er naar uit om op 14 april gezamenlijk de nieuwe menukaart te introduceren.”

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Corona
20 procent van de Nederlandse restaurants verwacht de deuren nooit meer te openen

Uit recent onderzoek van WijnSpijs blijkt dat 20 procent van de 1200 samenwerkende restaurateurs ernstige twijfels heeft over het voortbestaan van hun levenswerk. Het evenementenbureau WijnSpijs.nl verzorgde in samenwerking met 1200 restaurants in Nederland en België de culinaire WijnSpijs Wand ...

Achtergronden Corona
KIPPENTENT deelt snert uit aan zorgmedewerkers verpleeghuis

Vandaag heeft KIPPENTENT hun huisgemaakte snert uitgedeeld aan alle zorgmedewerkers van verpleeghuis Veenstaete in Kortenhoef (Wijdemeren). Hiermee willen ze hen een hart onder de riem steken en hun grote waardering uiten voor het geweldige werk van deze mensen tijdens de coronacrisis. De KIPPENT ...

Achtergronden Gastronomie
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere malen de deuren moest sluiten, ondernemers inkomsten misliepen, en creativiteit en support van de (lokale) consument een must was om te overleven. Wat st ...

Drinks Corona
2020 was ook voor bierbrouwers een rampjaar

De bierverkoop is in Nederland in 2020 met 14% gedaald ten opzichte van 2019. In de horeca en evenementenbranche was de daling zelfs ruim 58%. Dit is uiteraard het gevolg van de COVID-19-maatregelen. Sinds het (opnieuw) sluiten van de horeca in oktober zien we dat de verkoop van bier daar met 89% is ...

Personeel Achtergronden
Bekende gezichten van Château Neercanne nemen afscheid

Château Neercanne kondigt aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart aanstaande afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrière. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Ma ...

Wet- en regelgeving Corona
NOW 3: helft toekenningen naar horeca en detailhandel

UWV heeft in totaal ruim 77.000 aanvragen toegekend voor de derde periode van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Deze werkgevers hebben samen zo’n 1,3 miljoen mensen in dienst. Inmiddels heeft UWV 1,7 miljard euro aan voorschotten overgemaakt aan deze werkgevers. D ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: