Foodies verslikken zich in diepvriespizza

13 augustus 2013 |
Foodies verslikken zich in diepvriespizza<

Een nieuw geopend Italiaans restaurant in Manchester heeft de voorpagina's van heel wat kranten gehaald. Tijdens de openingsavond werd aan culinair geïnteresseerden diepvriespizza
geserveerd. Gasten waren daarbij was zo laaiend enthousiast over de pizza's, dat ze vergaten om ze van 'echt' te onderscheidden.

De smaak van Italië
In de uitnodiging schreef restaurantondernemer Gary Newboroug van La Pizzeria Ristorante aan een honderdtal genodigden dat hij ze de smaak van Italië wilde laten proeven door een pizza die anders dan anderen is te serveren.

Paar scheve gezichten
Toen de aap eenmaal uit de mouw kwam, zag het merendeel van de genodigden er de humor wel van in. Slechts een handvol mensen reageerde zuur. De diepvriespizza's waren van Dr. Oetker en werden bij de super om de hoek ingekocht.

Signalen
De restaurateur had niet de intentie om tegenover zijn gasten liegen. De pizza's hebben allemaal 'Ristorante' in de naam en er zijn logo's van Dr. Oetker op de krijtborden te zien. Men had het op voorhand kunnen bedenken.

Voor omgerekend 4,65 euro staat de diepvriespizza (in verschillende smaken), met een salade en een frisdrank, op de menukaart.

Door Frank Lindner:mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: