Dip je spijs in ijs

8 mei 2013
Dip je spijs in ijs

Chocolade- en kaasfondue is ouderwets vergeleken met de manier van fonduen bij Restaurant EVI in Zandvoort. Hier dippen gasten binnenkort fruit, marshmallows, of cake in vloeibaar stikstof van
-196 graden Celsius. Tijdens de Ice-Fondue maken bezoekers zelf verschillende ijscombinaties.

*Presentatie*
De zaak wordt binnenkort geopend. Tijdens de feestelijkheid zullen eigenaar John Kluijver, chef-kok Frank Schipper, sous-chef Tjitze van der Dam en gastheer Thierry Spierings een presentatie geven over hun nieuwe product.

*Rokende stikstof*
De Ice-Fondue is op de Horecava 2012 bekroond met de "Horeca Innovation Award":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/icefondue-wint-overall-innovatie-award/. Het is de bedoeling de etenswaren eerst door een dip (zoete room, vruchtensuas, karamel of chocolade) te halen en vervolgens vijf tellen in de rokende stikstof te dopen.

*Op de foto:* De Ice-Fondue wordt gepresenteerd op de Horecava 2012.

~Maud Vissers~

Overig nieuws