Fletcher doet overname bij nieuw hotel

1 november 2010 |
Fletcher doet overname bij nieuw hotel<

De Kalkovens in Huizen, een bekende locatie voor bruiloften, feesten en partijen, zal per 1 december 2010 overgaan in handen van Fletcher Hotels. Direct naast de Kalkovens wordt nog dit jaar begonnen met de bouw van het nieuwe hotel Fletcher Hotel Nautisch Kwartier.

Bekend met de trouwmarkt
“Fletcher Hotels heeft meerdere hotels die officiële trouwlocaties zijn, we zijn dus bekend met de veelzijdigheid van huwelijken, recepties en partijen. We hebben er echt zin in!”, aldus Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.

Kernactiviteit
Huidige exploitant van De Kalkovens, Debuut, is verheugd dat zij één van haar exploitaties heeft kunnen overdragen aan Fletcher Hotels. De Kalkovens krijgt hierdoor een nieuwe impuls en Debuut kan zich richten op haar kernactiviteit; het exploiteren van café-restaurants.

Hotel Nautisch Kwartier
Direct naast de Kalkovens gelegen, in het Nautisch Kwartier, wordt nog dit jaar de eerste paal geslagen van het Fletcher Hotel Nautisch Kwartier. Het hotel omvat 75 kamers, 5 boardrooms, een bar-restaurant, een terras en een multifunctionele zaal. Het hotel wordt evenals de rest van het Nautisch Kwartier opgetrokken in eind negentiende eeuwse stijl, een monumentale kopie uit vervlogen tijden.

Integratie hotel en Kalkovens
Vanaf de geplande hotelopening, medio mei 2012, zal de Kalkovens, onder het management van het hotel vallen. De combinaties van bruiloften of partijen samen met overnachtingen verbeteren het totaalaanbod voor de gasten.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: