Fletcher doet overname bij nieuw hotel

1 november 2010 |
Fletcher doet overname bij nieuw hotel<

De Kalkovens in Huizen, een bekende locatie voor bruiloften, feesten en partijen, zal per 1 december 2010 overgaan in handen van Fletcher Hotels. Direct naast de Kalkovens wordt nog dit jaar begonnen met de bouw van het nieuwe hotel Fletcher Hotel Nautisch Kwartier.

Bekend met de trouwmarkt
“Fletcher Hotels heeft meerdere hotels die officiële trouwlocaties zijn, we zijn dus bekend met de veelzijdigheid van huwelijken, recepties en partijen. We hebben er echt zin in!”, aldus Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.

Kernactiviteit
Huidige exploitant van De Kalkovens, Debuut, is verheugd dat zij één van haar exploitaties heeft kunnen overdragen aan Fletcher Hotels. De Kalkovens krijgt hierdoor een nieuwe impuls en Debuut kan zich richten op haar kernactiviteit; het exploiteren van café-restaurants.

Hotel Nautisch Kwartier
Direct naast de Kalkovens gelegen, in het Nautisch Kwartier, wordt nog dit jaar de eerste paal geslagen van het Fletcher Hotel Nautisch Kwartier. Het hotel omvat 75 kamers, 5 boardrooms, een bar-restaurant, een terras en een multifunctionele zaal. Het hotel wordt evenals de rest van het Nautisch Kwartier opgetrokken in eind negentiende eeuwse stijl, een monumentale kopie uit vervlogen tijden.

Integratie hotel en Kalkovens
Vanaf de geplande hotelopening, medio mei 2012, zal de Kalkovens, onder het management van het hotel vallen. De combinaties van bruiloften of partijen samen met overnachtingen verbeteren het totaalaanbod voor de gasten.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: