Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt

27 augustus 2019 | David Bakker

Per 1 september 2019 wordt Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt in Amsterdam. De 28-jarige Bekkers is al sinds de oprichting betrokken bij deze Amsterdamse evenmentenlocatie als Chef Kok. In zijn nieuwe rol als mede-eigenaar zal hij zich echter ook gaan richten op de “voorkant” van House of Watt.

Bekkers heeft na zijn studies aan de middelbare en hogere hotelschool o.a ervaring opgedaan op Aruba en bij Hotel Des Indes in Den Haag. De huidige eigenaren Elsa Jonker en Thomas Reekers zijn verheugd over de nieuwe samenstelling van het team.

“Felix was eigenlijk altijd al eigenaar – maar nu staat het tenminste ook op papier” aldus Jonker die zich bij House of Watt bezighoudt met de interne events. “Doordat Felix zich nu ook meer gaat focussen op de bediening en het service team gaan we ook op dit gebied weer extra stappen zetten.

Op dit moment hebben we veel zakelijke gasten en ook worden we goed gevonden voor borrels en feestjes maar dat je bij ons ook gewoon heel lekker een hapje kan komen eten voor een fijne prijs is nog iets minder bekend, dus daar gaat de aandacht de aankomende maanden naartoe”.

Over House of Watt

In de afgelopen twee jaar is House of Watt uitgegroeid tot een multifunctionele ontmoetingsplek in Amsterdam Oost. En dit alles onder het motto : Work – Eat - Play. House of Watt is er trots op om het hart van de Eenhoornbuurt te vormen, zeker nu deze volledig verbouwd wordt tot een nieuwe gevarieerde stadswijk.

De keuze voor de locatie (een oude Hotellobby van ruim 900 m2) werd in het begin als “spannend” en “gewaagd” bevonden – maar al snel bleek dat de locatie, zowel voor het zakelijke als het vrijetijds publiek érg goed bereikbaar is (via het Amstel Station of de Ring A10) en ook nog eens een legio aan uiteenlopende mogelijkheden biedt.

House of Watt heeft meerdere zalen ter beschikking (voor groepen van 10 tot 250 personen) en door de indeling zijn deze voor veel verschillende doelgroepen in te zetten.

Doordeweeks zijn er veel flexwerkers te vinden of bedrijven die hun team-meetings, vergaderingen of trainingen op een andere locatie willen organiseren dan hun eigen kantoor, vaak wordt zo’n dag afgesloten met een gezellige borrel of een uitgebreid diner. En zo’n diner kan zelfs met 200+ gasten zijn.

Vrijdag- en zaterdagavond zijn voor feestjes, verjaardagen, borrels en diners. Zowel in je eigen ruimte als gewoon aan een aantal tafels rondom de bar. Altijd met een goede borrelhap en een uitgebreide keuze uit wijn, speciaal-bieren en cocktails.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gaat uitbreiden in Nederland

Sinds december 2018 is de Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers gevestigd in Nederland. Na ruim een jaar succesvol te hebben gedraaid, is Stefan Boers – Master Franchisehouder Nederland – klaar om de volgende stap te nemen in het realiseren van zijn ambitie; 10 nieuwe full service ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: