Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt

27 augustus 2019 | David Bakker

Per 1 september 2019 wordt Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt in Amsterdam. De 28-jarige Bekkers is al sinds de oprichting betrokken bij deze Amsterdamse evenmentenlocatie als Chef Kok. In zijn nieuwe rol als mede-eigenaar zal hij zich echter ook gaan richten op de “voorkant” van House of Watt.

Bekkers heeft na zijn studies aan de middelbare en hogere hotelschool o.a ervaring opgedaan op Aruba en bij Hotel Des Indes in Den Haag. De huidige eigenaren Elsa Jonker en Thomas Reekers zijn verheugd over de nieuwe samenstelling van het team.

“Felix was eigenlijk altijd al eigenaar – maar nu staat het tenminste ook op papier” aldus Jonker die zich bij House of Watt bezighoudt met de interne events. “Doordat Felix zich nu ook meer gaat focussen op de bediening en het service team gaan we ook op dit gebied weer extra stappen zetten.

Op dit moment hebben we veel zakelijke gasten en ook worden we goed gevonden voor borrels en feestjes maar dat je bij ons ook gewoon heel lekker een hapje kan komen eten voor een fijne prijs is nog iets minder bekend, dus daar gaat de aandacht de aankomende maanden naartoe”.

Over House of Watt

In de afgelopen twee jaar is House of Watt uitgegroeid tot een multifunctionele ontmoetingsplek in Amsterdam Oost. En dit alles onder het motto : Work – Eat - Play. House of Watt is er trots op om het hart van de Eenhoornbuurt te vormen, zeker nu deze volledig verbouwd wordt tot een nieuwe gevarieerde stadswijk.

De keuze voor de locatie (een oude Hotellobby van ruim 900 m2) werd in het begin als “spannend” en “gewaagd” bevonden – maar al snel bleek dat de locatie, zowel voor het zakelijke als het vrijetijds publiek érg goed bereikbaar is (via het Amstel Station of de Ring A10) en ook nog eens een legio aan uiteenlopende mogelijkheden biedt.

House of Watt heeft meerdere zalen ter beschikking (voor groepen van 10 tot 250 personen) en door de indeling zijn deze voor veel verschillende doelgroepen in te zetten.

Doordeweeks zijn er veel flexwerkers te vinden of bedrijven die hun team-meetings, vergaderingen of trainingen op een andere locatie willen organiseren dan hun eigen kantoor, vaak wordt zo’n dag afgesloten met een gezellige borrel of een uitgebreid diner. En zo’n diner kan zelfs met 200+ gasten zijn.

Vrijdag- en zaterdagavond zijn voor feestjes, verjaardagen, borrels en diners. Zowel in je eigen ruimte als gewoon aan een aantal tafels rondom de bar. Altijd met een goede borrelhap en een uitgebreide keuze uit wijn, speciaal-bieren en cocktails.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt en duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

trends
Han Ji adviseert: Trends in 2019 en hoe hier als eigenaar mee om te gaan

De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe restaurantconcepten en een vervaging van horeca-segmenten. Stuk voor stuk ontwikkelingen waardoor traditionele horecaondernemers hun omzet zagen dalen...

Columns Blog
De kroon op je werk

Soms duizelt het mij van de ranglijsten in onze branche. Zo heb je de beste van de beste volgens de Lekker, GaultMillau of Michelingids. De verkiezing van de leukste, smakelijkste of meest duurzame. Dan draait het weer om het fraaiste design, beste concept of zit je in een competitie om de hoogste o...

Events Culinair
Rising star Dennis Huwaë aangekondigd als nieuwe gast chef bij Restaurant Hemingway

Na het succes van het gast chef evenement met Syrco Bakker kondigt Restaurant Hemingway nu de volgende gast chef aan. Chef Torben Bouterse zal op 3 april 2020 de handen ineen slaan met ‘rising star’ Dennis Huwaë van Restaurant Daalder in Amsterdam. Deze chef staat bekend om het str...

Amsterdam Opening Internationaal
TOZI Restaurant & Bar na Londen nu ook in Amsterdam [foto's]

Op 8 november 2019 opende TOZI Restaurant & Bart haar deuren voor het Nederlandse publiek. Na zes succesvolle jaren in het hart van Victoria, Londen – en een vriendschap die twee keer zo groot is – kondigen chef-kok Maurilio Molteni en Senior Restaurant Manager, Stefano Meloni, met t...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Villa Heidetuin heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Bergen op Zoom. De inzending van Villa Heidetuin gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Gegrilde Aubergineburger’ en kan naar wens als vegetarisch gerecht besteld worden. De mystery jury was vol ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: