Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt

27 augustus 2019 | David Bakker

Per 1 september 2019 wordt Felix Bekkers mede-eigenaar van House of Watt in Amsterdam. De 28-jarige Bekkers is al sinds de oprichting betrokken bij deze Amsterdamse evenmentenlocatie als Chef Kok. In zijn nieuwe rol als mede-eigenaar zal hij zich echter ook gaan richten op de “voorkant” van House of Watt.

Bekkers heeft na zijn studies aan de middelbare en hogere hotelschool o.a ervaring opgedaan op Aruba en bij Hotel Des Indes in Den Haag. De huidige eigenaren Elsa Jonker en Thomas Reekers zijn verheugd over de nieuwe samenstelling van het team.

“Felix was eigenlijk altijd al eigenaar – maar nu staat het tenminste ook op papier” aldus Jonker die zich bij House of Watt bezighoudt met de interne events. “Doordat Felix zich nu ook meer gaat focussen op de bediening en het service team gaan we ook op dit gebied weer extra stappen zetten.

Op dit moment hebben we veel zakelijke gasten en ook worden we goed gevonden voor borrels en feestjes maar dat je bij ons ook gewoon heel lekker een hapje kan komen eten voor een fijne prijs is nog iets minder bekend, dus daar gaat de aandacht de aankomende maanden naartoe”.

Over House of Watt

In de afgelopen twee jaar is House of Watt uitgegroeid tot een multifunctionele ontmoetingsplek in Amsterdam Oost. En dit alles onder het motto : Work – Eat - Play. House of Watt is er trots op om het hart van de Eenhoornbuurt te vormen, zeker nu deze volledig verbouwd wordt tot een nieuwe gevarieerde stadswijk.

De keuze voor de locatie (een oude Hotellobby van ruim 900 m2) werd in het begin als “spannend” en “gewaagd” bevonden – maar al snel bleek dat de locatie, zowel voor het zakelijke als het vrijetijds publiek érg goed bereikbaar is (via het Amstel Station of de Ring A10) en ook nog eens een legio aan uiteenlopende mogelijkheden biedt.

House of Watt heeft meerdere zalen ter beschikking (voor groepen van 10 tot 250 personen) en door de indeling zijn deze voor veel verschillende doelgroepen in te zetten.

Doordeweeks zijn er veel flexwerkers te vinden of bedrijven die hun team-meetings, vergaderingen of trainingen op een andere locatie willen organiseren dan hun eigen kantoor, vaak wordt zo’n dag afgesloten met een gezellige borrel of een uitgebreid diner. En zo’n diner kan zelfs met 200+ gasten zijn.

Vrijdag- en zaterdagavond zijn voor feestjes, verjaardagen, borrels en diners. Zowel in je eigen ruimte als gewoon aan een aantal tafels rondom de bar. Altijd met een goede borrelhap en een uitgebreide keuze uit wijn, speciaal-bieren en cocktails.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Restaurant Felix opent in historisch cultuurhuis Felix Meritis

Met de opening van Restaurant Felix op 31 januari, wordt Felix Meritis niet alleen de culturele- maar ook gastronomische hotspot van de hoofdstad. Een ervaring bij restaurant Felix bestaat uit seizoensgebonden Nederlandse kwaliteitsproducten in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde ui...

Culinair Internationaal
Jan Smink strijdt in Le Taittinger Prix Culinaire in Parijs tegen internationale topchefs

Chef Jan Smink komt dinsdag 28 januari 2020 voor Nederland uit in de internationale kookwedstrijd Le Taittinger Prix Culinaire International in Parijs. De eigenaar van restaurant Smink in Wolvega strijdt tegen zeven internationale topchefs om een hoofdprijs van € 20.000,-. Met winst zou Jan Smi...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo voorlopig nog open

Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale Theresiakapel in Hoogkerk bij Groningen zijn in volle gang, maar een verhuizing is op korte termijn nog niet te verwachten, zo laten eigenaren Marleen en J...

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Opening Rotterdam
Rotterdam krijgt er een PizzaBar di Vicini bij

Op 6 maart 2020 opent PizzaBar di Vicini haar deuren in het Rotterdamse Kralingen en is - naast Osteria Vicini en Fratelli - de jongste van de drie. PizzaBar di Vicini wordt een plek voor een spontane ontmoeting aan de bar, rijk gevulde tafels of een lekker afhaalmaal. Met ovenverse pizza’s en...

Opening Rotterdam
Tres: intimate dining in Rotterdam

Na een carrière in Zeeland, Melbourne en Kopenhagen zijn Emy Koster en Michael van der Kroft terug in de havenstad waar zij horen. In het monumentale Entrepotgebouw op de Kop van Zuid vindt het onafscheidelijke duo een thuis – in een voormalige jazzkelder - voor het kersverse Tres. Een ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: